A kanadai házaspár fotója nagy vihart kavart az interneten.

Az edmontoni házaspár, Darren és Carolyn Carter néhány napja posztolta ki a fotót, miután elmentek egy szervezett vadásztúrára a Kalaháriban – írta meg a 444.hu. Darren és Carolyn kilőttek egy oroszlánt, majd az állat teteme felett csókolózva pózoltak. A kép mellé azt írták:

Kőkemény meló a kalahári napon: egy hatalmas oroszlán. (...) Nincs ahhoz hasonló érzés, mint levadászni a dzsungel királyát

A fotókat a trófeavadászattal egybekötött szafarit működtető dél-afrikai társaság is megosztotta oldalán, amely akkora felháborodást váltott ki, hogy azóta az egész oldal, és az ahhoz tartozó Facebook-profil is elérhetetlenné vált.

Az eset kapcsán a Mirror brit bulvárlap kampányt is indított a trófeavadászat ellen, és azt kérik a kormánytól, hogy ne engedélyezzék az ilyen állati trófeák beszállítását Nagy-Britanniába.

A házaspár, akik közül a férfi egyébként maga is állatok kitömésével foglalkozik, nem akarta kommentálni a fotót a lap megkeresésére sem.

Forrás: 444.hu

Címlapi kép (illusztráció): Pixabay CCo

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Felettük is pózolnak majd valakik !!!
Levendula
@papa.49: Olyan mérhetetlenül dühös vagyok, hogy legszívesebben fejbe rúgnám ezeket a szemeteket !!!44
papa.49
@Levendula: Szintén így érzek én is, alapjában véve is utálom a vadászatot, de az ilyen sznob kicsengésűt még inkább !!!
fekete
A Zuluk megengednek mindent 50 ezer $$$$$-e'rt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.