Túl vannak az életveszélyen a horvátországi horrorbaleset sérültjei.

Többféle kábítószert is fogyasztott a baleset előtt az a sofőr, aki múlt csütörtökön lassítás nélkül belehajtott egy magyar rendszámú autóba Horvátországban, az A4-es autópálya Sveta Helena-i fizetőkapujánál, és súlyos sérüléseket okozott a magyar származású családnak.

A balesetben két felnőtt és egy gyerek sérült meg. A magyar származású édesapa és horvát származású édesanya hétéves gyermekével Ausztráliából érkezett Magyarországra, ahonnan a horvát tengerpartra szerettek volna utazni. A család válságos állapotban került kórházba, de mindhárom sérült túl van az életveszélyen. 

A családapát is felébresztették már a mesterséges kómából

- írja az infostart.hu.

Hat nappal a baleset után a Jutarnji List lapnak az orvosok azt mondták, hohy bizakodnak, már egyik sérült utas sincs életveszélyben. A legsúlyosabb állapotban az apa érkezett a zágrábi kórházba, őt napokig mesterséges altatásban tartották, de már felébresztették. Kedden egy újabb műtétet hajtottak végre az apán, az egyik törött csigolyáját tették helyre. A férfi több csontja is eltört, de ezeket már helyretették. Súlyos mellkastraumát szenvedett a baleset során, belső vérzése volt, és többszörös bordatörése, emiatt életveszélyes légmell alakult ki nála, fennállt a veszélye, hogy összeomlik a tüdeje.

Ugyanebben a kórházban kezelik a gyermeket, akinek az állkapcsa tört el.

Az édesanyát egy másik intézményben kezelik, az orvosok szerint az ő állapota is stabil, a sérüléseit közepesen súlyosnak minősítették. Fej- és mellkassérüléseket szenvedett, koponyaűri vérzése volt, de az idegsebészek szerint nincs szüksége műtéti beavatkozásra.

Forrás: infostart.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a bmw-s pont úgy van ezzel a csattanással, mint az ukrán kapitány, vagy ricsi gyerek...egyik sem érti mi történt, ők ott sem vótak...persze vagy be volt baszva mindegyik, vagy be volt baszva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.