Már 1,5 millióan vannak azok az internetezők, akik visszaigazoltak egy szeptember 20-i nevadai eseményt a Facebookon. Az amerikai légierő hétfőn már közölte, hogy a körzetet a légierő tesztekre és kiképzésre használja, így a belépés minden esetben nagyon veszélyes. 

via GIPHY

A Facebook-esemény részletesen kidolgozta az állítólag űrlényekkel teli, elzárt katonai bázis leleplezését, „mindannyiunkat úgysem állíthatnak meg” alcímen. Az esemény szeptember 20-án hajnalban venné kezdetét, amikor is a résztvevők a sivatagi gyülekező után a légierő titkos létesítményét lerohannák.

Az Egyesült Államok hírhedt 51-es körzetéről rengeteg összeesküvés-elmélet született már, például az is, hogy ott földönkívülieket tartanak fogva, hogy kísérletezzenek rajtuk. A behatolási kísérletnek nevezett esemény azonban nem egy mentőakció, hanem egy ügyes PR-trükk – írja az Index.

Az USA légierejének szóvivője, Laura Mcandrews a biztonság kedvéért azért közölte (hátha valaki nem viccel, és mégiscsak megtámadná a katonai bázist):

A Nevadai Teszt- és Gyakorlóközpont területén a légierő harci repülőgépeket tesztel, és katonai kiképzéseket tart. Bármilyen illegális behatolási kísérlet veszélyes.

Másfél millióan akarnak betörni az 51-es körzetbe az ufók miatt

Fotó: Pixabay CCo

A Times szerint ugyanakkor az egyik UFO-tematikájú nevadai szállodában már ki kellett rakni a megtelt táblát, mert minden szoba elkelt a szeptember 20-i dátumot megelőző napokra.

Forrás: Index, 444.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.