Most mit írjunk erre? Tömegközlekedés? Hurrá itt a nyár? Szóval a nap buzija: Itt a nyár, itt a nap buzija is – bőrszoknya és sörhas 2019. 07. 17. 20 Hozzászólás Most mit írjunk erre? Tömegközlekedés? Hurrá itt a nyár? Szóval a nap buzija:

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@durbincs: Kuss retkes buzi paraszt! :-))
tulipan
@durbincs: e narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.szóval akkor Te vagy ITT, ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik, ahogy az is,látszik rajtad, van még lejjebb a bányákban ? osztán, mond má',,ezzel a deli-jóképűvel vedeled azt a bányalóvizeletet, már 1 hete a Ploesti bányában??
silber13
@durbincs: Kuss retkes buzi paraszt! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.