Az angyalföldi rendőrök keresik az egyelőre ismeretlen férfit.

Ez a zömök férfi letépte egy nő arany nyakláncát – fotó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság 01130/1966/2019. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. július 10-én 11 óra 10 perc körül Budapest XIII. kerületében, a Kassák Lajos utcában egy nő nyakából kitépte arany nyakláncát, és elfutott a helyszínről.

A feltételezett elkövetőről fényképfelvételek készültek.

A férfi körülbelül 35-45 éves, 170-175 centiméter magas, zömök testalkatú, rövid hajú; az elkövetéskor piros galléros pólót, kék térdnadrágot és fekete cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Fényképet kitenni és a teljes nevét kiírni az ilyen aljas szemeteknek ! Mondjuk ami látunk azt látunk , kár is tagadni ! Undorító gusztustalan, fúj !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.