Igencsak mellélőtt Karácsony Gergely, amikor perrel fenyegetőzött és hazugsággal vádolta meg portálunkat azután, hogy beszámoltunk róla: hivatali visszaélés gyanúja miatt feljelentést tettek Karácsony zuglói hivatala és a kerület sportcentruma közötti több százmillió forintos irreális követelés és pénzmozgás vonatkozásában. Azóta a Fővárosi Főügyészség is megerősítette portálunknak, hogy megérkezett hozzájuk a feljelentés, a rendőrség pedig közölte, hogy feljelentés-kiegészítés keretében már vizsgálja az ügyet. Ahogy arról nemrég beszámoltunk: hivatali visszaélés miatt tett feljelentés Tényi István a Fővárosi Főügyészségen annak a – kiszivárgott – levélnek a tartalma alapján, amelyben több százmillió forintos irreális követelés és pénzmozgás rajzolódik ki Karácsony Gergely zuglói polgármester hivatala és a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-Profit Kft. között. A feljelentés szerint a tavalyi év során a zuglói önkormányzat a 100 százalékos tulajdonában lévő gazdasági...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Orbán szokásos szemétsége, megrágalmazni és eljárást kezdeményezni az ellenfél ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Vejkó uniós pénzeiről hallgatnak, erre egyből ráugranak. Miért is? Kell a főnököknek a "hatalom"? Nincs rendes szakmájuk? Nincs.
CsipkeRózsa
@durbincs: Megállapították, hogy jól értelmezem az olvasott mondatokat.
Madácsi Pali
Durbincs! A rágalmaitokra ugrik a legfőbb bűnpártoló Polt és hivatala. Több tizezer oldal bizonyíték nem érdekli, vagy le söpri az asztalról ami a O1G és slepje ellen szól. A 10 évvel ezelőtti vezetőszáras tulkapasáaitokből hány zárult letöltendővel? Ez csak a gátlástalan aljasságotokat bizonyítja!
namihami
@Madácsi Pali: Hány zárult? Nekik mindegy, mert a szemellenzőtől egyébként se.
Azokról szó se esHET a fideszmédiában. A többi pedig egyszerűen nincs vagy csak hazudik. Nem mondhat igazat, ha nem a Vezér Szentírását szajkózza...
Sámannus
Olyan jól mutat ez a poszt, mint az ide szállított szar, Szlovéniából, meg a horvátoktól. Bezzeg a lóvizelet szoppancsokat az nem zavarja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.