Igencsak mellélőtt Karácsony Gergely, amikor perrel fenyegetőzött és hazugsággal vádolta meg portálunkat azután, hogy beszámoltunk róla: hivatali visszaélés gyanúja miatt feljelentést tettek Karácsony zuglói hivatala és a kerület sportcentruma közötti több százmillió forintos irreális követelés és pénzmozgás vonatkozásában. Azóta a Fővárosi Főügyészség is megerősítette portálunknak, hogy megérkezett hozzájuk a feljelentés, a rendőrség pedig közölte, hogy feljelentés-kiegészítés keretében már vizsgálja az ügyet. Ahogy arról nemrég beszámoltunk: hivatali visszaélés miatt tett feljelentés Tényi István a Fővárosi Főügyészségen annak a – kiszivárgott – levélnek a tartalma alapján, amelyben több százmillió forintos irreális követelés és pénzmozgás rajzolódik ki Karácsony Gergely zuglói polgármester hivatala és a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-Profit Kft. között. A feljelentés szerint a tavalyi év során a zuglói önkormányzat a 100 százalékos tulajdonában lévő gazdasági...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Orbán szokásos szemétsége, megrágalmazni és eljárást kezdeményezni az ellenfél ellen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Orbán szokásos szemétsége, megrágalmazni és eljárást kezdeményezni az ellenfél ellen.
tudode
És a cápákkal mi lesz, azokkal, akik széthordják az ország szinte minden cuccát, desszertnek az alapjogokat is:
.
www.google.com/search?q=NER+tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER&aqs=chrome.2.0j69i59l2j69i61j69i60l2.4812j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ha Karácsonyt is karaktergyílkolgatyák, nem hoz semmit a Jézuska azoknak sem, akik törvényesítetten zsibiznek milliárdokkal!
CsipkeRózsa
@durbincs: Én úgy mondanám, hogy ő. Nem kell, hogy szent legyen valaki, de Karácsony becsületes, ami ritka a politikusoknál.
Sámannus
@CsipkeRózsa: Ez a csoportosan maffia bűnözés környezetében jelentős hátrány lehet A ló vizeletttől ezek megtáltosodnak, megeszik hozzá a citromot is, csak hőböröghessenek.
advocat
Vejkó uniós pénzeiről hallgatnak, erre egyből ráugranak. Miért is? Kell a főnököknek a "hatalom"? Nincs rendes szakmájuk? Nincs.
CsipkeRózsa
@durbincs: Megállapították, hogy jól értelmezem az olvasott mondatokat.
Madácsi Pali
Durbincs! A rágalmaitokra ugrik a legfőbb bűnpártoló Polt és hivatala. Több tizezer oldal bizonyíték nem érdekli, vagy le söpri az asztalról ami a O1G és slepje ellen szól. A 10 évvel ezelőtti vezetőszáras tulkapasáaitokből hány zárult letöltendővel? Ez csak a gátlástalan aljasságotokat bizonyítja!
namihami
@Madácsi Pali: Hány zárult? Nekik mindegy, mert a szemellenzőtől egyébként se.
Azokról szó se esHET a fideszmédiában. A többi pedig egyszerűen nincs vagy csak hazudik. Nem mondhat igazat, ha nem a Vezér Szentírását szajkózza...
Sámannus
Olyan jól mutat ez a poszt, mint az ide szállított szar, Szlovéniából, meg a horvátoktól. Bezzeg a lóvizelet szoppancsokat az nem zavarja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.