Ismételten kiderült, hogy a bevándorláspárti erők kötelezővé akarják tenni a világ legveszélyesebb migrációs dokumentumát, az ENSZ Globális Migrációs Csomagját – nyilatkozta Szijjártó Péter hétfőn.

Szijjártó megint az ENSZ-szel vitatkozik

A külügyminiszter hangsúlyozta: az ENSZ közgyűlése szavazott a tavaly decemberben elfogadott Globális Migrációs Csomag utókövetési mechanizmusáról, a szavazáson 118 ország voksolt igennel, 5 ország – Magyarország, az Egyesült Államok, Lengyelország, Izrael és Észtország nemmel, 13-an tartózkodtak, és 57 ország nem vett részt a szavazáson.

Az ENSZ Globális Migrációs Csomagjának végrehajtását nem szavazták meg a V4-országok – a csehek tartózkodtak, a szlovákok nem jelentek meg a szavazáson – ami jól mutatja szövetségünk egységét – mondta Szijjártó Péter, majd emlékeztetett: az öt elutasító ország közül négy már a tavaly decemberi elfogadásnál is nemmel szavazott a migrációs csomagra, és most a csomag végrehajtására már Észtország is nemet mondott.

Szijjártó Péter szerint a jövőben is arra kell felkészülnünk, hogy a brüsszeli és az ENSZ-ben dolgozó bevándorláspárti bürokraták mindent meg fognak tenni azért, hogy a migrációs csomagot a világon mindenhol kötelezővé tegyék, ha egészben nem ment, akkor részenként próbálják meg ráerőltetni az országokra. A külügyminiszter hangsúlyozta: amit az ENSZ elfogad, az a nemzetközi jogalkotás és a bírói gyakorlat részévé válik, ezért szüntelenül harcolni kell a bevándorláspárti javaslatok ellen. Szijjártó Péter megállapodott a lengyel belügy- és az észt külügyminiszterrel egy állandó figyelmeztetési mechanizmusról, amelynek keretében már a kezdeti fázisokban "ellene tudunk menni az ilyen bevándorláspárti javaslatoknak, akár az ENSZ-ben, akár Brüsszelben születnek."

Kép és szöveg: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hülye vagy, Szíjrágó!... Vagy csak az a baj, hogy a menekülők nem vesznek letelepedési kötvényt?...
Qqberci
Hülye vagy, Szíjrágó!... Vagy csak az a baj, hogy a menekülők nem vesznek letelepedési kötvényt?...
RonaGyuri
azt szeretem benne, hogy olyan diplomatikus! =)
Jozefina
Milyen egységről beszél, amikor a négyből egy taartózkodik, egy nem jelenik meg???
"Az ENSZ Globális Migrációs Csomagjának végrehajtását nem szavazták meg a V4-országok – a csehek tartózkodtak, a szlovákok nem jelentek meg a szavazáson – ami jól mutatja szövetségünk egységét – mondta Szijjártó Péter"
tudode
Petya nyüglődése olyan vicces, mint mikor kérdeznek három örömlányKÁT
.
hogy mi a foglalkozásuk.
Az első:
- Én kertésznő vagyok, melegágyból melegágyba vándorolok.
A második:
- Én matematikus vagyok, összeadom magam a főnökömmel, négyzetre emelem a szoknyámat és kivonom magam a forgalomból.
A harmadik:
- Na jó, ne szépítsük, én is qrva vagyok, csak nem tudom magam olyan szépen kifejezni!
.
Amely/ami űféleSEGGÜKET illeti, ük is befogadnak/tak orrba szájba pízér:
.
----- Pintér Sándor elárulta, hányan telepedtek le pénzért
.
24.hu/belfold/2017/01/04/pinter-sandor-elarulta-hanyan-telepedtek-le-penzert/
.
Oszt'
.
Üresedik a HAZA, lepkehálóval fogdossa ÜKELME a vendégmunkásnak becézetteket, még szálloda programmal is
.
www.google.com/search?q=vend%C3%A9gmunk%C3%A1sok+magyarorsz%C3%A1gon&oq=Vend%C3%A9gmunk%C3%A1sok+&aqs=chrome.1.69i57j0l5.11245j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Tehát sto eta!
Eladott Ország
Az ENSZ migrációs és az ENSZ menekültügyi megállapodását a magyar kormány nem írta alá - pedig az nem kötelezte volna semmire, hiszen csupán szándéknyilatkozat. Hogy ezt a témát Szíjjártó miért melegítette fel, azt nem tudom, de el tudom azt képzelni, hogy el akarja terelni ezzel az emberek figyelmét arról, hogy a magyarországi jogállamiság ismételten össztűz alatt van az EU-ban. Hát Petya, így működik ez a fránya demokrácia. Proliul: erősebb kutya baszik, leszel te még alul. Tehát a gond, hogy a 2/3 aki megszavazta nem veszi figyelembe az 1/3 akaratát...jaj Petike ez olyan ismerős.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.