Szé­gyen­le­tes tör­té­net. Pofon a jó­ra­való ola­szok, a rend­őr­ség, a nyo­mo­zók és az igaz­ság­ügyi re­form szá­mára - kom­men­tálta az ese­tet az olasz bel­ügy­mi­nisz­ter. Egy U. D. kezdőbetűkkel jelölt 25 éves nigériai migránst Bolognában letartóztattak az olasz hatóságok, mert olyan vegyi anyagokat és műszaki leírásokat találtak nála, amelyekkel bombákat építhetett volna, ha le nem bukik. Ez a szándék elegendő volt ahhoz, hogy belügyminisztérium július 12-én kiutasítsa az országból, mint minden bűnözőt, akire érvényes a “Salvini-törvény”. De a nigériai férfit rögtön pártfogásba vették a bevándorlás barátai és a fellebbezését eljuttatták az Emberi Jogok Európai Bíróságához. Mit tesz Isten – a más ügyekben csak hónapok alatt ítélkező testület villámgyorsan döntött és érvénytelenítette a kitoloncolási parancsot. Úgyhogy a bombagyáros egyelőre szabadon járhat-kelhet Olaszországban (ha csak el nem szökik onnan). Matteo Salvini pedig úgy kommentálta az esetet, hogy “Ez egy...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@durbincs: Lőrincze Lajost azért is, direkt keveri Lukács Györggyel? Oké, Tusványoson van, de azért ne olvasson ennyi ugron zsolnát meg meskó zsoltot.
Commenter
@durbincs: ne filozófáljon már... vagy látja a saját árnyékát a tusványosi barlang falán? hát maga rettenet komplikált, ehhez képest magyar nyelv lenni nem is nehéz. Maga lenni poliglot, mert maga lenni egyetlen aki ide idegen cikket betenni sokat.
Qqberci
Hogy is van az Pintyő elvtárs barátjával, Dietmar Clodoval? Mintha ő is bombákkal tevékenykedett volna...
Commenter
@durbincs: Én nem vagyok fitnesszguru. Kérdezze a Sóher Norbit, drag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.