Varsónál már annyira alacsony a Visztula, hogy a rendőrségi tiltás ellenére is sokan gyalog sétálnak át az egyik partról a másikra – szúrta ki a 444.hu az Euronews videóját.

Az előrejelzések szerint a szárazság tovább folytatódik, ráadásul egy-egy zivatar sem lenne már elég, tartós esőzésekre lenne szükség, hogy helyreálljon a folyó vízszintje.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem tudom mikor érti meg a világ, hogy ez a fő probléma, és nem az, hogy melyik pszichopata mikor és hol, és hogyan uralkodik!
csak úgy....
Izgalmas lesz,mikor elkészült Paks II (ha elkészül valaha) ,hogy mivel hütik majd ,ha hasonló "sorsra" jut a Duna,mint most a Visztula.
nezelodo
Nem tudom mikor érti meg a világ, hogy ez a fő probléma, és nem az, hogy melyik pszichopata mikor és hol, és hogyan uralkodik!
görbetükör
@csak úgy...: Mivel hűtik?
Hát, láttam kínaiaknál kapható olyan kis kézi meghajtású ventilátor. Óccsó és nem ráz.
topmark.hu/content/images/thumbs/0002291_para-permetezo-kezi-ventilator-piros_600.jpeg
Gauntlet
Ezt francia folyón is láttam és teljesen megdöbbentem! És vannak tudósok akik szerint nincs klímaváltozás! Alá is írták! Valami van! És nem jó !!
namihami
A polyákok eléggé bigott, vallásos népség, hogy egy új Jézus eljövetelét alapozzák meg ezzel a vizenjárással.
Jó, ez nem zsidó lesz, úgyse nagyon szeretik a zsidókat. De legalább elmondhatják, hogy ez most a saját, különbejáratú lengyel Istenük lesz.l

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.