Egy bajor bíróság már ítéletet is hirdetett az afgán migráns ügyében. A tárgyaláson meghallgatott szakértő szerint a fiatal férfi analf... A bajorországi Erding város bíróságán ítélték el azt a 24 éves afgán férfit, aki tavaly egy grillparti során molesztált egy hét és egy tízéves lány testvérpárt. A migráns a buli előtt nem sokkal költözött be egy erdingi társasház lakásába, a szomszédok pedig úgy gondolták, hogy ismerkedés céljából meghívják az új lakót is. A vádirat szerint az esti órákban a grillpartit rendező család lakásában folytatódott a mulatság, ahol az afgán fiatal a kanapén ülve először a házigazdák 10 éves lányát kezdte a mellén és az intimebb részein fogdosni. Utána pedig a hétéves lányt csókolta meg, aki moccanni sem bírt a félelemtől.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ki az a hülye (még ha német is), aki egy afgánt meghív magához, és összeereszti a gyerekeivel?!
Sámannus
Én ismerek még ilyen alakokat közülünk is. Állítólag a mi vezéreink még az asztalterítőbe is fújják az orrukat és minden ideszállított migráns ezerszer nagyobb kockázatot jelent. Csalók ,kémek csempészek fegyverkereskedők, akik dézsmálják a hadsereg raktárait. Mindenbe beleverik az orrukat, visszaélnek a letelepedéssel, kitúrják a jól menő vállalkozókat a piacról. Erről nem szólnak hírgyárosok, pedig ezerszer gyalázatosabbak egy hétköznapi migránsnál. Ez a szarjankó is mindig itt kavar ily baromsággal, ami bárhol megtörténik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.