Milliárdokat fizet a Microsoft, hogy elsikálják a magyarországi korrupciós ügyét; még nincs szabály az augusztusra ígért éjjeli repülési tilalomról; elindult az újabb roham az albérletekért. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
@kereső: ebből is látszik hogy mások is tudják: maffiózó! Bűnszervezetet vezet!
RonaGyuri
Nekem két megjegyzésem is van

az első hírhez kapcsolódóan

Mármint a hvg.hu heti összefoglalója „És akkor írásba adták, hogyan működik a magyarországi korrupció” első híréhez. A Microsoft botrányról van szó: „Milliárdokat fizet a Microsoft, hogy elsikálják a magyarországi korrupciós ügyét;”.
Egyfelől; egy tegnapi hír szerint „Rogán Antal már nem csak a sokmilliárdos kommunikációs, hanem az informatikai beszerzéseket is felügyeli”, ami jól kvadrál Őfenesége mentalitásával: ha valamit kifogásolnak még tovább tolja.
Másfelől a hír szöveg. Így írnak: „a Microsoft vezetése kenőpénzekkel vette rá az államot, hogy az ő szoftvereiket használják.”!
Amit nyugodtan kizárhatunk, ahogy azt a választott megoldás is jól mutatja: ártunk és qurmányunk volt az aktív fél. Ahogy számos más esetben közvetítőkőn, sőt gyakran közvetítő-láncon keresztül volt hajlandó vásárolni.
kereső
@RonaGyuri: egyetlen szóval sem emliti az ügy kapcsán a HCG, hogy abban az FBI dokumentumban bizony szerepel a magyar miniszterelnök neve is- na nem az emuttnyocév miniszterelnöké-é, hanem orbáné. Vajon véletlen?Véletlenül kimaradt?
Gauntlet
@kereső: ebből is látszik hogy mások is tudják: maffiózó! Bűnszervezetet vezet!
Sámannus
Ha jobban megnézzük már nem csak a múltjuk a bűnözés, de a jövőjük is garantáltan erről szól, ne legyenek kételyeink. Befurakodtak azokra a helyekre, ahonnan a pénzt lelehet emelni.
Tóni az informatika "zsenije", még ha analfabéta hozzá akkor is. Pocsék szarházi társaság.
papa.49
Azthitte valaki ebből a bizniszből kimarad a csutitetű, hát az tévedett ha suskáról van szó NEM MARADHAT KI VÉLETLENÜL SEM !!!
Jozefina
Remélhetőleg a pénzbe fognak megfulladni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.