Szinte minden napra jut egy késelés a svéd nagyvárosban, aminek következtében lassan elfogy a vér a göteborgi klinikákról. A Sveriges nevű svéd rádióállomás arról számolt be, hogy a múlt héten sms-üzenetekben fordult a göteborgi egészségügyi hatóság a helyi lakosokhoz, arra kérve őket, hogy adjanak vért . A város egyetemi kórháza szerint azért alacsonyak a klinikák vérkészletei, mert a skandináv nagyvárosban egyre több az életveszélyes sérülésekkel járó késelés. A svéd közvéleményt meglehetősen megdöbbentette, amikor július második felében egy héten belül két halálos kimenetelű késelés is történt Göteborgban.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@papa.49: alacsony vérnyomásúaknak ajánlott csak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
man at work
A franciák tudnak valamit.
De az nem publikus.
Szétbaszni mindent, mindenkit megölni.
Ennek van némi értelme valahol - a 20-as évek értelmezése szerint.

Tanuljunk a történelemből, mert miért ne.
man at work
Meg a vér.
Túl kevés a vér a pucákban.
A hülye magyarnál kevés hülyébb van a világon.
man at work
Amikor eltűnik Orbán a színről - így-vagy úgy -, te mihez kezdesz magaddal vagy másokkal, te hülye paraszt buta magyar?
Neked tényleg annyi eszed van, amennyi látszik rajtad.
Utána lehet, hogy megverlek csúnyán, mert megérdemled?

Utána tényleg megverlek csúnyán, mint szódás a lovát, te fideszes gyökér - mert megérdemled, geci!!!
simmering73
Ahogy a címet láttam, már tudtam hogy a hülye durbincs meg a szennylapja. Na majd megkérdezem a kollégámat, pont a hónap végén utazik néhány napra látogatóba Svédországba. Mindenesetre szólok neki, hogy vigyen magával konzervvért, ha Göteborgban is jár.
simmering73
@durbincs: Mi van faszfej, csak ezt az egy retardált mondatodat tudod kopizni? Anyád meg volt mára?
tulipan
@durbincs: Genya @durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok, faszkalap vagy, ugyi? Téged aztán, ugysem érdemes "okosítani"!! Úgyis, csak egy súlyos vesebajos vagy, ennyi vizelettel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.