A new surprising addition to the long list of the Hungarian government’s enemies is Finland. Here is why. “We need a nervous system, a strong nervous system, to enable us to show due respect, and answer questions politely – not with a smile or a laugh – when our Finnish friends ask us about and delve into the rule of law in Hungary” – said Viktor Orbán Hungarian PM in his opening speech at the 30th Bálványos Summer Open University and Student Camp.

Forrás: helsinkitimes.fi
Feltöltő: kcarnivore
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Itt van megint egy olyan cikk az Orbánról (és ne keverjük az országgal--nem arról szól) és viselt dolgairól, amivel sajnos , a nyelvtudás hiánya miatt pusztán egy szűk rétegünk fog találkozni.
És a köz számára elérhető fordítással, mivel az az istenéről felállított mítoszt rombolná, persze a kiegyensúlyozott tájékoztatás keretében, de sosem fog találkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.