Először egy kislányra csapott le a sirály, majd egy kiskutyára csapott le. Utóbbi el is pusztult.

Életre kelt a horrorfilm: támadnak a madarak – egy kutyát meg is öltek

Egy kétéves kislány, Jessie Vincent a Cornwallban található családi házuk hátsó kertjében játszott, amikor egy erőszakos sirály megtámadta – számolt be a Mirror. Az édesanyának sikerült elkergetnie az agresszív sirályt, amely súlyos sérüléseket hagyott a gyerek arcán.

A sirály azonban ezután sem nyugodott meg, két nap múlva újra lecsapott a család kertjében, ahol egy kiskutya volt az áldozat. A szerencsétlen állatnak olyan súlyos agyi sérüléseket okozott a vérszomjas madár, hogy az orvosok már nem tudták megmenteni.

A család tagjai azóta sem tudták feldolgozni kis kedvencük elvesztését, s azt remélik, hogy a tragédia rádöbbenti az embereket, mennyire elvadultak ezek a madarak, és hogy nem árt óvatosnak lenni, mielőtt emberi áldozattal járna egy sirálytámadás.

„Valamit sürgősen tenni kell, mielőtt valami még rosszabb történik, aztán az egyik megöl egy embert” – nyilatkozta a kislány anyukája két héttel a támadás után. Nem is alaptalan a feltételezésük, hiszen nagyon megnőtt a sirályok általi támadás a területen: nemrégiben arról számoltunk be, hogy két sirály túszként tart fogva egy házaspárt, egy másik eset során pedig elragadtak egy kutyát az égből érkező támadók. A sirályok elvadulásához az vezethetett, hogy az angliai város lakosai túl közel engedték magukhoz őket, ezért a madarak megszokták az emberek közelségét.

Forrás: Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mindenesetre az ilyen madarak ellen a légpuska a megoldás, többé biztos nem támad emberre !!!
ila51
Nem túl közel engedték magukhoz , hanem túl közel nyomultak hozzájuk , már nincs életterük a vadaknak , nem csoda ha bevadulnak .
advocat
@papa.49: Sajnos ezek ellen kevés. Szerintem. A kutya meg csivava volt. Az egész tán' egy kiló. És állati erős a csőrük a sirályoknak. És könnyebb megfogni, mint a halat. Az elúszik.
Eriksson
Láttam régebben egy rövid kis videót, melyben a sirály besétál egy kisboltba, majd rövid idő múlva előjön valami jókora zsákmánnyal a csőrében és gyorsan elinal.
És igaz, hogy nagyon el vannak szemtelenedve, a tengerparti települések sokat szenvednek tőlük. Agresszívek, szemtelenek, még a kikészített szemetet is szanaszéjjel hordják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.