Magyarország ellen a liberális véleményvezérek annyi vádat soroltak fel az elmúlt években, hogy felidézni is nehéz. A nemzeti érzelmű emberek – vérmérséklettől függően – vagy mosolyogtak a hallottakon, vagy háborogtak rajta, de igazságérzetüket soha nem befolyásolták a kritikák. Nem egyszerűen azért, mert a támadások nem számítottak építő kritikának, hanem azért, mert logikailag hibás, bizonyíthatatlan, sőt gyűlöletből fakadó vádaskodással találta szemben magát bárki, aki odafigyelt. Hosszú éveken át antiszemitizmussal vádolták a nemzeti érzelmű kormányt, s a fejcsóválás és megvetés akkor sem változott a „felsőbbrendű” liberális körökben, amikor a miniszterelnök zéró toleranciát hirdetett a zsidóellenességgel szemben. Talán az Izraelhez fűződő egyre jobb viszony, a zsinagógafelújítások vagy a Maccabi Játékok megrendezése miatt az utóbbi hónapokban azonban kikopott ez az érv a támadók szótárából. A fordulat oka az is lehet, hogy kiderült, a liberális elit az Izrael-ellenes...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Ha az Európai Néppárt (EPP) – folytatta – a liberális alternatívát választja, s nem tiszteli a nemzetek szabadságát és nem védi a keresztény kultúrát, birodalomépítő – a föderalista Európai Egyesült Államok építője – lesz, s elveszítheti jelenlegi erősségét is." (Mráz Ágoston Sámuel, Nézőpont Intézet)
Ez persze csak az elsőkörös szolgahad. A tyúkudvar külső körei is teszik a dolgukat a fizetésükért:
"Birodalmi alattvalók legyünk vagy szabadok?" (Bertha László 888.hu)
Még egy kis idézet: "Aki az idegen birodalmiságnak drukkol a történelmi múltban, az előbb-utóbb a jelenben is ezt fogja tenni." (Pozsonyi Ádám 888.hu)
Ennyi így hirtelen. A következő hetekben, hónapokban sokszor fogjuk még hallani ezt a kifejezést. Most ez a Fidesz új csodafegyvere. A saját gondolatok hiányában és önálló vélemény nélkül vegetáló személyzet ezt fogja harsogni úton-útfélen. Mert ezt kapták parancsba és mert valószínűleg az sem zavarja őket, hogy mennyire szánalmasak és mennyire átlátszó mindaz, amit csinálnak. Magyarország ellenében, az Orbán-birodalom érdekében. A liberàlistól fèlnek, mint ördög a tömjènfüsttől. Jobban tetszik a híveknek, ha megmondja a vezír, hogy mit kell csinálni. Termèszetesen hadakozni az utolsó leheletükig. Veszèlyben a haza, veszèlyben Európa, de Viktor majd megvèd.
Eladott Ország
@durbincs: A forradalom felfalta gyermekeit. Ne aggódj Gajdics Ottó KISZ-esből lett obersturmbannführer hetente legalább kétszer műsoron lesz, különben elvonási tüneteid lesznek, a nyalógép Dobos Marianne tolmácsolásában. Mészárosné Kelemen Beatrix strómanné a Life TV és Ozone .TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át, csak előbb leteszi az érettségit "BITOLÓGIÁBÓl" . Jaj, már kezdtem megijedni, hogy Ceausescu Elenához hasonlóan, ő is kémiai PhD-t szerzett és most polimerkutatásokkal fog foglalkozni. Tisztára,mint a magyar foci: többen csinálják, mint ahányan nézik.
kereső
Ami a cikk cimét illet- nem gondola találmány, hanem a valaha volt szinvonalas sajtótermék a MN cikke a tegnapi napon, amelyet mráz sámuel követett el a tegnapi napon, megmagyarázva az illiberális "jogállam" mibenlétét- és értelmezését.
"Az illiberális jogállam független, nem birodalmi elvárásokhoz igazodik még az elvek értelmezésében sem, hanem szuverén módon jár el. Azt tehát pél­dául, hogy mit jelent Magyarország jogállamisága, szuverén alkotmányos szervei, az Országgyűlés és az Alkotmánybíróság jogosult értelmezni. A törvények betartása és betartatása, a fair és gyors bíráskodás, a szabad és tisztességes választás, az egyéni és közösségi jogok összhangja vagy az állam legitim erőszak-monopóliuma mindenképpen idetartozik. Az illiberális jogállam demokratikus is az alaptörvény szövege szerint, azaz tiszteletben tartja a többségi döntéseket, a stabilitás érdekében döntésképes, de természetesen a kisebbség jogos érdekének védelmét is garantálja. S végül az illiberális jogállam védi a keresztény kultúrát, ami az egyének és nemzetek szabadságának eszmei alapja."

És mivel Magyarországon nem az országnak van parlamentje,és alkotmánybirósága- hanem orbán viktornak, igy a fentebb idézett jogállamiság =orbán viktor jogával.
21.század Magyarország- középkori kultúra megvalósitással,( nem a felvilágosodás!!!) 20.század első felének poltikai berendezkedésével- egyszemélyi hatalom bebetonázásával- még megtartva a "demokrácia kellékeit"- mert még szükség van rájuk, hogy eladhassa a világnak a diktatúráját, és pénzt csihalhasson belőle az őt fenntartó kilientúra fenntartására.
Sámannus
No Érdemes kicsit szellőztetni, mert áporodott a levegő. Kezdjük a jogalommal, ami nem egyenlő a jogállammal.
Ha a pohos két szót egymásmellé tesz abból nem lesz csak zagyvaság. A jogállam úgy keletkezik ha az állam szereplői jogot gyakorolnak, és nem jogfosztottak. Az illiberális szűkkeblű állam a jogfosztásra épül. Olyan ez, mint ha a pohos az enné amit kiszarik kalbász gyanánt.
A "nemzeti"-nek eszkábált szóhasználat az illiberálisoknál a kurvapecérek,a stricik és a szélhámosok gyülekezetét kell értelmezni, akik az ország lerablását végzik.
A fostalicskák a szavak átértelmezésével csak szalonképessé akarják tenni magukat. Gyakorlatilag támadhatatlannak.állítják be ezzel a rendszer ideológiáját. Minden klappol, csak a beteg halbele a műtétbe.
Az óriási médiakampánnyal tolják a híg fost a nép képébe.
Sámannus
@durbincs: Mehetsz vissza te is Szibériába, az erdő tüzet oltani, mert ott nagyobb szüksége lenne rád a birodalomnak.
tudode
Egyszerű a képlet HARMINC ÉV UTÁN, hogy mi lett a Fideszből:
.
---- Orbán pálinkával jött Balatonszárszra, de feldúltan távozott
.
www.sonline.hu/somogy/kozelet-somogy/orban-palinkaval-jott-balatonszarszora-de-feldultan-tavozott-605547/
.
"""" „A székházügy a politikai korrupció alapmodellje volt, a politikai hatalom gazdasági, majd magánvagyonná változtatásáé” """
.
Szárszón úgyanúgy pislogott, mint ahogy az EP-ben többen fejére olvasták/ják, hogy mi lett belőle, félkegyelműen somolyova:
.
--- Guy Verhofstadt felszólalása
.
www.youtube.com/watch?v=USrsXBOvHeM
.
Nem fehér embernek való az, amit ki kell állnia ennek a PÁLYATÉVESZTETT politikai szélhámosnak a SS módon kivívott HATALOM OLTÁRÁN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.