A google zárt körű, klímavédelmi konferenciájára a lehető legszennyezőbb módon utaztak a sztárok. 

114 magángéppel repültek a klímavádelmi konferenciára

A CO2-kibocsátás egyik legfőbb felelőse a közlekedés, többek közt az autóipar, amelynek cégeire szigorú előírások, illetve komoly büntetések várnak, ha nem teljesítik azokat. A Palermó közelében tartott, nem nyilvános találkozón, amelynek a hírek szerint a Google volt a házigazdája, pontosan olyan jellegű témákat vitattak meg, mint a klímaváltozás.

A hétvégi felhajtás a nyomán egy-egy újság nem felejtette el megjegyezni azt is, mibe került ez a háromnapos összejövetel környezeti szempontból. Kiszámolták például a 114 magángép károsanyag-kibocsátását Los Angelestől Szicíliáig, amely 784 tonna plusz CO2-t jelent a légkör számára – a The Page Six számításai szerint. A háromnapos rendezvény költségvetését egyébként is nagyjából 20 millió dollárra teszik.

De, hogy ne csak a repülőket vegyük elő, itt volt az Andromeda megajacht is, amely egy 351 láb hosszú behemót. A tulajdonosa egy új-zélandi milliárdos.

Mindenesetre reméljük legalább kitaláltak valamit a bolygónk megmentésére.

Forrás: hvg.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Eriksson: szerintem,néked sem kékítöt oldanak az ég vizében...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Egymás után állnak ki a beszélő fejek és magyarázzák a bizonyítványukat az uniós klímacélok megpuccsolása ügyében. Nagy csoda lett volna, ha Szijjártó Péter a 60-100 millió eurós trieszti magyar kikötőért (is) felelős toporzékolásügyi miniszter és világklasszis teremfutballista nem mászik elő valami színvonaltalan kaffogással, hogy a gyengébbek is megértsék. Vasárnap örömére berongyolt (vagy betelefonált?) a fideszes Kossuth Rádióba és elszavalta, hogy Magyarország kormánya miért szúrta hátba a klímaváltozás elleni közös uniós fellépést, aminek az lett volna a lényege, hogy a tagállamok vállalják, 2050-re, azaz 30 év alatt elérik, hogy csak annyi szén-dioxidot bocsássanak ki, amennyit ki tudnak egyenlíteni.Igen, basszátok meg, a környezettudatos szemlélet óriási kiadásokkal jár, és sajnos nem holnapután térülnek meg az erőfeszítések, ráadásul hergelés és agymosás helyett előremutató, normális célokért dolgozva, választásokat sem oly könnyű nyerni négyévente. Úgyhogy ezt is megzabáltatják a néppel. Az orosz atomerőművek, Mészáros atomerőműve létkérdés ezeknek a gazembereknek, és Putyin elvtárs sem lájkolná különösebben, ha Európa orosz energiafüggőségben tartásán keresztül nem bomlaszthatná kedvére az Uniót. Nem, ez nem fér bele a felcsúti világpolitikai tényező hatalmi ambícióiba. Éjjel nem süt a nap! Nem hallottál róla? Pedig bölcs ember mondta!
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1497/1659/original.jpg?w=600&h
m.blog.hu/te/tenytar/image/tumblr_ncjxmbe8bj1tqypyno1_500.gif
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 16:08; Sajnos "gyalogparaszték", a Bibó kollégiumban, a szódavíz helyett a házi páleszt itták, ettől ilyen klímavédett hülyék. Hogy hol volt Orbán 30 éve? Összeöntögette a megmaradt italokat KISZ-gyűlés után. Mondjuk attól is érezheti valaki úgy magát, mintha repülne.
uploads.disquscdn.com/images/e33390105801ed1350ee9580b565ac6caf178bfa2e02a0e4b219679de48585dc.jpg?w=600&h=392
uploads.disquscdn.com/images/af65f792744a249c9da9969caf115f83d480b69c26a8cabca5f4c3385c4b0172.jpg?w=600&h=602
Eriksson
@Eladott Ország: Úgy látom, te sem szódavízen élsz.
papa.49
Többet ártottak, mint amennyit használtak !!!
csak úgy....
@Eriksson: szerintem,néked sem kékítöt oldanak az ég vizében...
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap, 19:14; A többi gondolataidat az orbánjugendi szemináriumon - a volt KISZ taggyűlések után- fejtsed ki.
Ja és vigyél még egy házipáleszt is magaddal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.