A Kígyó után Ujhülye és botmixeres Katka is kiállt a Coca-Cola reklám mellett 2019. 08. 05. 35 Hozzászólás A roncsok mindenre ráugranak, minden szarságtól politikai hasznot remélnek. A legutóbb a Pride-on mutatkoztak meg Tordaiék, ezúttal a Coca-Cola homoszexuális plakátjai miatt posztoltak a Facebookon. Mint ismert Gyurcsány talán elsőként állt ki a melegekért a témában. Nem maradhatott ki Ujhelyi Pista és Cseh Katalin sem. Ha, a normalitást kell támadni, vagy a hazát árulni akkor ők azok, akik egyből rácsapnak a dologra. Majd jött a Momentum életellenes képviselő asszonya, aki az abortuszos botrányairól volt híres, most a Coca-Cola reklámokból sem maradhatott ki. (Meg is van zuhanva ezen a képen, mint a félnótás Vona Gabi)

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Kiváncsi lennék,hogy a fideszesek közt vajon hány meleg van?Mert hogy vannak,az héccencség.És hányan lehetnek köztük,akik képmutató kirakatházasságban élnek,közben pedig melegek.Ilyenkor pedig verik a nyálukat ezerrel.
A coca-cola viszont frappánsan válaszolt a fidesz kőbunkóknak
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ha már írásra adta a fejét a cikket írogató ember, akkor használja mindenkinek a saját nevét.
Nessy
Az Isten áldja meg a Propellert! Nem talált ostobábbat a Vadhajtás, meg a pesti srácok cikkeinél? Ez a nagy keresztény jobboldali tisztességes újságírás?
Nessy
@durbincs: Értelmes, össze függő mondat? Alany, állítmány, tárgy, határozó? Én nem sértegetlek, nem vagyok goromba. Nehéz lenne számodra a normális válasz?
nezelodo
Kezd hajazni ez a fideszes felzúdulás a Heineken sör elleni félzúdulásra. Hé fiúk megint vágytok egy méretes sallerra? A pofon után jobban fogyott a csiki lóhúgy?
csipetke
Kiváncsi lennék,hogy a fideszesek közt vajon hány meleg van?Mert hogy vannak,az héccencség.És hányan lehetnek köztük,akik képmutató kirakatházasságban élnek,közben pedig melegek.Ilyenkor pedig verik a nyálukat ezerrel.
A coca-cola viszont frappánsan válaszolt a fidesz kőbunkóknak
csipetke
@csipetke: Ja,és durbincs meg a vadhajtások?!Elbaszarintott kombó.A vadhajtásoknak nyilván azért ez a neve,mert valami elfajzott izééékből áll.Ezt látni a beteg cikkükön is
advocat
Azért emberekről beszélünk. Nektek meg elemorvoshoz kellene menni. Bár már menthetetleneknek látszotok.
tulipan
Na te, pisis-szarevő, köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Nálad roggyantabb, kretén, narancsos seggnyaló, langyi lobbista már igazán nem is létezthet , ugye tudod? te tompa agyú, bányás tudat-hasadt, NEKED meg , elemorvoshoz kellene menni. Bár már menthetetleneknek látszotok.
thumb_up replyVálasz
bencemacska
@csipetke: augusztus 5. 20:34
Én egyet biztosan tudok: a szájber gyerek!
tulipan
@rongy:@Durbincs: NA TE, tökkelütött, szaros-húgyos narancsos, ploesti bányakecós, román seggnyaló náci FÉLFAROK ! Szóval, TE is langyi VAGY? AKKOR hát, már senkibe nem lehet MEGbizni, Te bepörgott agyú senkiházi! Há', bizony kel ám, az a sok a narancsos-fidessznyik ingyenélő, a Párduc meg má nincs ki vezesse ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.