Botrányos történetek szivárogtak ki az egyik budapesti szeretetotthonból. Az itt dolgozó lelkész több alkalmazottat is zaklathatott, az érintettek azonban nem mertek lépni az ügyben. A lelkész ugyanis az a Donáth László, aki 16 éven keresztül volt az MSZP országgyűlési képviselője és még ma is nagy befolyással bír. Néhány hete azonban az egyik dolgozó szembeszállt az egykori politikussal és feljelentette. Donáth László egyébként a Momentum EP-képviselőjének, Donáth Annának az édesapja.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
És még el sem kezdődött a kampány. Mi lesz itt még?
Elkezdődött '56 átírása is?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@durbincs: Naaa a fidess fostalicskája megdolgozik a piros pöttyér a homlokára,hogy lássa mindenki,hogy mekkora állat!!!
Ludmilla
@durbincs: Iványi Gábor tollából jelent neg a Népszavában egy cikk a témával kapcsolatban..Ha a Vadhajtások vadságain kívül más olvasmányt is befogad,olvassa el,talán utána gondolkodni is képes lesz
jesz
most olvasom egy másik portálon, hogy nem csak a pirospozsgás apuka zaklat, hanem a lánya is...egy lány nyilatkozta, hogy eltussolták ugyan az esetet, de most, hogy az öreg megbukott, ő is szól, hogy a lánya sem különb...

az alma a fájától? akkor mi lehet otthon?
man at work
Rendkívüli: Orbán Viktor magyar emberek tízezreit hagyja szenvedni. meghalni.
Orbán Viktor magyar emberek tömeggyilkosa.
A populista nemzetgyilkos nácik már csak így nyomják.

Rendkívüli: Orbán Viktor nem fog szépen - sem csúnyán - megöregedni. Orbán Viktor nem fog sehogyan sem megöregedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.