Boldog István fideszes képviselő után Toroczkai László is bojkottra hív. Novák Előd írta a Facebookon: Melegen a kóla sem jó, meleg kólát nem kérünk! Toroczkai László ma a Coca-Cola gyára előtt tiltakozik egy sajtótájékoztatón, bojkottot hirdetve termékeik ellen. A Coca Cola által forgalmazott italok: Cola, Fanta, Sprite, Kinley, Natur Aqua...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A mi hazánk gittegylet nevű nácik, félkegyelműek pártja a fidesz szatelitpártja. Külföldi(nek nézett) fiatalokat vernek rommá a Balaton Soundon, zsidóznak, úton-útfélen, a cigányok ellen egy kulturális csatorna miatt, a "buzik" ellen a Pride miatt szítják a hangulatot folyamatosan, és ezt az államhatalom tűrő-támogató semmittevése közepette. Mégis milyen állami berendezkedés ez akkor? Autokrata rezsim, maffiaállam!
kokopelli
...és az nemzet Golyóstolla nem védi meg Atlanta-t! Annnyit kaszált a családja (pl. a lányai is) anno,ami
csak számtanpéldában volt! (1966, az Atlanta-nak eladott Olympia, a Coca-Cola kérésére ill. zsebére!)
kokopelli
@Eladott Ország: Orbán kis "ölebe" is visszaadja a colásdobozt,amit az üzem átadásakor a főnöke űrített!
Ők már nem "homók"?
kokopelli
@Eladott Ország: ...amennyiben a tengeren túlról átszólnak az eredeti "hitgyülekezetesek",hogy a magyar
szekció fogja be a pofáját,mert a Coca-Cola Atlantából hamar elzárhatja a pénzcsapot! Öngól?
kokopelli
@Eladott Ország: (12:12) ...az az szerencséjük,hogy azt nem veszik észre!?
Eladott Ország
@durbincs: ma, 12:27; A forradalom felfalta gyermekeit. Ne aggódj Gajdics Ottó KISZ-esből lett obersturmbannführer hetente legalább kétszer műsoron lesz, különben elvonási tüneteid lesznek, a nyalógép Dobos Marianne tolmácsolásában. Mészárosné Kelemen Beatrix strómanné a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át, csak előbb leteszi az érettségit "BITOLÓGIÁBÓl" ,- ő mondta a vizsgája előtt. Jaj, már kezdtem megijedni, hogy Ceausescu Elenához hasonlóan, ő is kémiai PhD-t szerzett és most “cokettővel” és polimerkutatásokkal fog foglalkozni. Tisztára, mint a magyar foci: többen csinálják, mint ahányan nézik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.