Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték azt a párt, akik fényes nappal szexeltek egy érsekújvári parkban.

Bejelentés érkezett az érsekújvári rendőrséghez, miszerint egy gimnáziummal szemben, délelőtt 11 óra környékén egy férfi, illetve egy nő szexelt. A parkot rendszeresen látogatják családok is a gyerkőceikkel, így ők is szemtanú voltak a botrányos eseményeknek.

Fényes nappal szexelt egy pár a parkban

A rendőrségi szóvívó elmondta, hogy az 52 éves nőt és a 45 éves férfit őrizetbe vették garázdaság gyanújával. A szeméremsértő páros ügyét gyorsított eljárásbantárgyalták a bíróságon, a mindkettőjüket három hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték. A eset után kiderült, hogy mindketten ittas állapotban volt és állítólag a férfi kezdeményezte az együttlétet.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció)

(parameter.sk)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egészségükre )))))))))
Hogy is mondtuk régen ,,inkább basszanak, mint lopjanak, de ha lopnak is akkor ne tőlem,, Ez az utóbbi már ránk kisemberekre NEM IGAZ !!!
Lepényleső
Nem inkább azokkal van a baj akik ezt nehezményezik? Talán irigylik?
simmering73
Ha jól számolok, ezt mi már tizenkilenc éve megcsináltuk a párommal. Nem is egy alkalommal. Igaz, nem vertük nagydobra, olyan is volt, hogy megkukkoltak minket. De az akkor egy normális(abb) világ volt. Mindenki tette a dolgát, aztán tovább állt.:D.(Jó értelembe véve - disznó az, aki másra gondol)
Sámannus
A családügyi államtitkár mi a jó túrónak van, ha nem védi meg őket Muhhhaha
Hát a bíró nem családpárti, vagy a törvény. Most akko mi van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.