Manfred Weber bukott „Spitzenkandidat” a német közszolgálati ZDF csütörtöki műsorában sivalkodott. Manfred Weber bukott csúcsjelölt a német közszolgálati ZDF csütörtöki műsorában sivalkodott. Szerinte „Orbán Viktor és Emmanuel Macron szentségtelen szövetségén” bukott el a bársonyszéke. A bajor politikus, majdhogynem a könnyeivel küszködve, elismerte, hogy „nagyon fájt” neki a bukás, ami szerinte „az európai demokráciának... Manfred Weber bukott csúcsjelölt a német közszolgálati ZDF csütörtöki műsorában sivalkodott. Szerinte „Orbán Viktor és Emmanuel Macron szentségtelen szövetségén” bukott el a bársonyszéke. A BAJOR POLITIKUS, MAJDHOGYNEM A KÖNNYEIVEL KÜSZKÖDVE, ELISMERTE, HOGY „NAGYON FÁJT” NEKI A BUKÁS, AMI SZERINTE „AZ EURÓPAI DEMOKRÁCIÁNAK NAGY KÁROKAT OKOZOTT”. A tipikusan balliberális érvelés („Ha nem én győzök, nincs demokrácia.”) mellett Weber azért is sivalkodott, hogy öt év múlva nehéz lesz majd bárkit is meggyőzni arról, hogy a Spitzenkandidat-rendszer működőképes.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@durbincs: ez olyan transylvannikummal vegyített hungarikum.Még svájci gasztronómiai sulit se kell elvégezni hozzá az adófizetők pénzén. Mehet bele sima vagy rögös túró is, hátha felkerül a Pozsonyba szakadt amerikai mágnás luxus hoteljének luxus menűsorába. Fúziós konyha, akár a Zsiday éttermekben.
Commenter
még mindig jobb, mint a világ negyedik leggusztustalanabb étele, az egész birkából főtt pörkölt, házi pálinkával leöblítve.Büszkék lehetünk, éppen csak lecsúsztunk a dobogó harmadik fokáról a karcagi különlegességgel.
Commenter
@durbincs: ha bánya, egyen szénégetők spagettijét az jobb? Vagy az is mehet a lecsóba aztán máris felér azzal a katyvasszal amit a vadhajtások ide hajítanak?
Commenter
@durbincs: Sokan azt remélik-magát talán kivéve-hogy a felfüggesztett Fidesz novemberben végleg megy a szélsőjobbos patkóba azaz mennek a lecsóba a Néppártból, ha már Weber szánja-bánja hogy nem dobta ki őket előbb a Néppártból. Az, hogy nem szigetelte el a Fideszt időben végül is a jelöltségébe került. Mindenki más ellen fordult és borult a csúcsjelölti rendszer. Az átláthatóbb, a népek és nem a kormányok EU-ja is ment a lecsóba.
Commenter
@durbincs: maga összetéveszt a Fidesz három bölcsével. A Néppárti bölcsek nem is bölcsek hozzájuk képest Na a novák-szájer-varga trió-ők külügyi szakértők(is) és még azt is tudják hogy a csokkal meg az egész politikájukkal lebotmixerelték a családokat a lecsóba. Jól kifőzték a hitelcsapdát.
Nessy
T.Propeller! Tessen mondani napi olvasmányunk ezentúl a vadhajtás és Durbincs lesz? Ez emberiség elleni bűntett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.