Egyszerre 100 ezer jármű adatát tudja kezelni. Egy olyan új generációs jármű szenzorrendszert fejlesztettek ki 270 millió forintnyi EU-támogatásból, amely valós időben segíti a közlekedéstervezést, illetve akár a gyorshajtások elkerülését is és egyszerre 100 ezer jármű adatait képes kezelni. Az MTI-nek küldött projekt összefoglaló és a támogatott projektkereső adatbázis együttese alapján a KVANT Tanácsadó Zrt. 2016-ban nyert el 270 millió forintnyi támogatást a "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása" című gazdaságfejlesztési pályázaton (GINOP-2. 1. 1-15), amely nyomán egy új generációs jármű szenzorrendszert fejlesztett ki. Ennek segítségével tervezhetővé válhat a mindennapi közlekedés. Az adatbázis szerint a projekt 2017 szeptemberében indult, most július végén zárult és 433 millió forintba került, amelyből 62%-os tesz ki az EU-pályázaton elnyert támogatás. A fejlesztési projekt eredménye elsősorban közlekedés szervező intézmények, szervezetek számára könnyíti meg a...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@durbincs: Bumburnyák azt se tudod, hol van Ócsa, a Pilis meg hegység te románanyák szégyene )))))))
papa.49
@durbincs: Baromarcú a térképet ismered ??? Vagy csak a porba szoktad rajzolni a farkaddal, mint apád a hegyi kecske ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.