A lengyel kommunizmus időszakához hasonlította Krakkó érseke az LMBT-mozgalmat a nácik elleni, 1944-es varsói felkelés hetvenötödik évfordulóján tartott ünnepi misén, írja a TVN24 lengyel hírcsatorna angol nyelvű kiadása. Marek Jędraszewski kifejtette, bár a kommunizmus már nem érinti Lengyelországot, sajnos még van újabb ellenség is: „Az országunkat már szerencsére nem érinti többé a kommunista pestis, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne valaki új, aki a lelkünket, a szívünket és a tudatunkat akarná irányítani.” „Nem marxista, nem bolsevik, de ugyanabból a szellemből született: neomarxista. Nem vörös, hanem szivárványos” – fogalmazott az érsek augusztus 1-jén, a krakkói Mária-templomban tartott miséjében.

Forrás: azonnali.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Birodalmak születnek, tündökölnek, majd eltűnnek. Lehet hogy az európai régió egyszer szintén hanyatlani fog. De mindig lesznek megerősödők. Így volt ez eddig is és a jövőben is így lesz. Az azonos neműek egymáshoz való vonzódása pedig nem a kommunisták terméke ősidők óta létezik. Az sem a kommunizmus terméke hogy a papok között is akadt és akad bőven pedofil és homoszexuális.
nezelodo
Csak nem nosztalgiázott az érsek a papneveldében eltöltött ifjú évei történéséről. Ja kérem ha megöregszik némelyik ember keményen erkölcsös is lesz! Most már csak a gyóntatószékben a bűnbánókat hallgatva dereng fel ez az!
namihami
Az egyházi pedofília a következő igehírdetésének lesz témája.
A külső másság csípi a szemét. A kapun belülire már nem annyira érzékeny. Pedig néhány homo és pedo eset az egyháza kebelén belül, nemzetközi szinten is kiverte a biztosítékot.
Hogy is van az a szálka-gerenda mondás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.