Egyre többen költöznek vissza már Norvégiából is a közép-kelet-európai régióba. Amikor 2004-ben Lengyelország csatlakozott az Európai Unióhoz, a munkanélküliség szintje közel 20 százalék volt az országban, ami azt eredményezte, hogy a lengyel munkaerő kivándorolt az országból. A lengyelek célpontjává vált többek között Norvégia és Hollandia, ahol a bérek magasabbak voltak és könnyebben lehetett munkát találni, mint otthon. Mára viszont fordult a kocka, ugyanis a lengyelek és a V4-ek rendelkeznek az egyik legalacsonyabb munkanélküliségi rátával az egész EU-ban, a növekvő bérek pedig egyre több munkaképes korú embert vonzanak haza. Egyre többen költöznek vissza már Norvégiából is a közép-kelet-európai régióba. Amikor 2004-ben Lengyelország csatlakozott az Európai Unióhoz, a munkanélküliség szintje közel 20 százalék volt az országban, ami azt eredményezte, hogy a lengyel munkaerő kivándorolt az országból. A lengyelek célpontjává vált többek között Norvégia és Hollandia, ahol a bérek...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Az ilyen durbincsféle barmok meg sehova sem kellenek.
csak úgy....
@durbincs: a magyar bérek és adók,nagyon vonzók a fiatalok számára,no meg a csinálj gyerököt oszt kapsz autót program! :)
szar lesz a norvégoknak a magyarok nélkül de ha elötte is kibírták nélkülük...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.