Mentőhelikoptert kellett a brit kislányért küldeni. Az angol család Porthlevenbe (Cornwall, Anglia) utazott egy kis tengerparti strandolásra. Egy helyi üzletben vásároltak egy gumimatracot, és már mentek is fürödni. A part mentén azonban olyan erős volt a szél, hogy a matracon fekvő kislányukat elkezdték befelé sodorni a hullámok. A helyzet drámai volt, a szülők értesítették a parti őrséget. Mivel a matrac rendkívül messzire elsodródott a partoktól, mentőhelikoptert kellett hívni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Frappáns választ kaptak a szülők. Vajon miért nem válaszoltak? Esetleg azonnal utalhatták volna a fenn maradó 6993 fontot.
Dr plágium
Frappáns választ kaptak a szülők. Vajon miért nem válaszoltak? Esetleg azonnal utalhatták volna a fenn maradó 6993 fontot.
namihami
Melyik fideszes vagy kdnp-s potentát ldhetett?
Ennyi ésszel ezekben a pártokban max. kétszámjegyű tagkönyvet kapnának. A KDNP-ben csak egyjegyűt, mert annak összesen nincs annyi tagja.
papa.49
@namihami: Ezt akartam pont írni lehet hogy egy ,,elvarázsolt fütyiszes,, pár lehetett az !!!
CsipkeRózsa
Micsoda pitiáner emberek léteznek, nekik kellett volna eszükbe jusson, hogy a mentésért mivel tartoznak. Örüljenek, hogy él a kislányuk, aztán annak, hogy ingyen volt a hülyeségük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.