Az uniós képviselők élete sem fenékig tejfel. A Politico írja, hogy hatalmas a felháborodás az Európai Parlament dolgozói körében, amiért a helyi étkezde máról holnapra jelentősen megemelte az árait. Míg korábban például a nap levese csak nyolcvan centbe (250 forint) került, a múlt csütörtökön már egy egész eurót kértek érte, ami átszámítva hozzávetőlegesen 320 forintnak …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tudod, hogy a párt központi napilapja,

de ez még tőlük is osk(k)

A derék Pilhál mester rántja le a leplet a mocsok büsszelitákról. Megírta, hogy „hatalmas a felháborodás az Európai Parlament dolgozói körében, amiért a helyi étkezde máról holnapra jelentősen megemelte az árait”!
De semmi gond a derék firkász rendesen kiosztotta őket: „Hogyan képviseljék hitelesen a kétkezi emberek érdekeit, ha elszakítják őket a kinti áraktól? ”
Kár nagyon nagy kár, hogy mindez a pávatánc-színház kapcsán nem ugrott be neki! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: A májam nem engedi meg, hogy ne tegyem szóvá: a cikk ÁFA –hivatkozásában akad némi gond, a világrekorder magyar ÁFA is csak 27% (egyébként arra 21), itt meg több mint 37-ről énekel! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.