Ha a Sinn Féin 7 északír képviselője hajlandó lenne akár csak egy napot a londoni parlamentben tölteni, akkor a Johnson-kormányt is megbuktathatnák. Az ír sziget egyesítésére készülnek inkább, a köztársaság zászlaja alatt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Rosszabb, mint a legyilkolt tehén esete

Sőt akár még az ádáz IRA idők is visszajöhetnek

Kevés olyan momentuma van a Brexit és környéke érvrendszerének,amit a józan ésszel, vagy legalább annak látszatával lehetne gyanúsítani. Kétség kívül ennek a legkevésbé gyanús momentumai az Észak-Ír függetlenségért (pontosabban az Írországhoz tartozásért) harcoló Sinn Féin 7 északír képviselője gondolkodása és tettei.
Teteik bornírtsága már túlmegy a dögöljön meg a szomszéd tehene, még akkor is, ha az enyém is vele döglik mentalitáson. Hiszen lényegében a saját tehenét gyilkolássza, és közben reménykedik abban, hogy a szomszédénak és gondja akad! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.