Döbbenetes jelenetsornak lehettek a tanúi a mexikói ADN 40 tévécsatorna nézői: élő adásban verték meg az egyik riportert.

Élő adásban ütöttek meg egy riportert Mexikóban

Juan Manuel épp egy mexikóvárosi feminista tüntetésről jelentkezett be, amikor megtörtént az incidens. A hangulat már akkor is pattansásig feszült, a spanyolul közvetítő Manuel is azt magyarázta nézőinek, hogy jelenleg elég dühösek a résztvevők, ezért inkább átmegy egy másik helyre. Előbb két nő inzultálta őt, egyikük egy ismeretlen tárgyat is hajított felé, majd a semmiből előkeveredett egy baseball sapkás férfi, aki se szó, se beszéd arcon vágta a tévést, aki az ütés erejétől a földön terült el.

A támadó pedig nemes egyszerűséggel elsétált a helyszínről, bár többen is meghökkenve nézték végig a verést, senki sem próbálta megfogni vagy megállítani őt. Sőt: később előkerült egy másik felvétel is, amin ugyanez a személy többedmagával egy másik riportert is bántalmaz, Melissa del Pozot. Az eset azért is különösen szürreális, ugyanis a tüntetés eredetileg a feminizmus mellett a nőkkel szembeni erőszak ellen szólt.

Videó:

blob:https://www.thesun.co.uk/a01129c8-3732-4f7d-88cc-f66ac2448c06

Juan Manuelt egyébként kórházba kellett szállítani, ahol ellátták sérüléseit. Amint jobban lett, Twitteren üzent követőinek: "Az erőszak mindig is elfogadhatatlan marad."

Blikk / The Sun

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.