Csúcsra jár a részvét-ipar. Most éppen az öregecskedő színészeket vetik be, így Richard Gere is megszakította nyaralását egy migránssimogatás erejéig. Bár csak ne tette volna! A “zöld” celebek 800 tonna CO2-lábnyomot produkáló palermói konferenciája utánra időzített érzékenyítés a visszájára sült el. Az internet népe jótanácsokkal látja el Gere-t. Magasabb fokozatba kapcsoltak a Földközi-tengeren furikázó migránstaxik. A német klérus celebje és “közszolgálati” média propagandistái sztárjai makroadományaikkal jól feltöltötték az NGO-k hadi kasszáját. Szükség is lesz a pénzre, hiszen az olasz parlament által elfogadott új törvény szerint már nem 50 000 hanem egymillió euró büntetést kell az engedély nélkül kikötő, migránsokat szállító NGO-hajóknak fizetniük. Sebaj, majd még több “mikroadományt” gyűjtenek. A nagy igyekezet oka, hogy Berlin és Brüsszel mindenáron európai szinten akarja tartani a migráció kérdését. Céljuk, hogy a korábbi osztrák vagy bolgár uniós elnökség “önkéntes...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem hiszem, hogy rajta nevetnek, talán csak jó címnek érezte a szennylap.

Akinek tetszik, hogy segít a rászoruló embereknek, ők azt mondják, jól teszi.
Aki ellene van, azok inkább dühöngenek, mint nevetnének.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Málna
Ez egy nagyon találó írás, minden szavával egyetértek.
CsipkeRózsa
Nem hiszem, hogy rajta nevetnek, talán csak jó címnek érezte a szennylap.

Akinek tetszik, hogy segít a rászoruló embereknek, ők azt mondják, jól teszi.
Aki ellene van, azok inkább dühöngenek, mint nevetnének.
tulipan
@durbincs: Mi van te féleszű, repedt agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! Ki francot érdekel, hogy Te rongy senkiházi, ott a román Plestibeli, 18.emelet mélyén levő, denevérszaros kéródbúl mit károgsz, meg, meg mi is röhécselsz össze, csak mert az mondta az hájas SEGŰ agyatlan főnököd! Inkább, 1 Lecsót ütnél má' össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már megint, román módra, puliszkából ? csinld má'. legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ? Neked ugyan mi a lószar közöd van ahhoz, hogy ez az emberséges művész úr, milyen jótékony embermentő, célra költi élete munkájával kerett pénzét! Te rohadék, román barom!!!
tulipan
@durbincs: Jah, Te csökevény agyú félfarok, ilyen egy vén összeaszalt csataló vagy, hogy tánc, az neked még mindig, a 150 évvel ezelőtti keringő lenne?? Hahahaha:D
reagens
Mennyiért vették meg a szìnészt? Ugye vannak akik eladóak!
Eriksson
Gere csak azt adta ami a lényege. Színész volna, vagy mi fene? Olyan, aki pénzért bármilyen szerepet elvállal.
1magyar
@Eriksson: Tartozik azoknak akik naggyá tették.
Málna
@CsipkeRózsa: Azért én a fotókon tényleg jót nevettem. Olyan álszent arcot vág mindegyiken. Mintha tényleg túljátszaná a szerepét..
human
Propeller szerkesztőség!!!

Nagyban rontja az Propeller színvonalát és rétékét az ilyen kocsmai szintű oldalak megjelenítése. Nincs az ellenvélemények megjelenítésével bajom, de annak minősége legalább alulról érje már el egy középiskolás fogalmazásának olyan szintjét amit a tanár nem húzna át egy az egyben és adna rá egyest.
tulipan
@durbincs:: Mi van te féleszű, repedt agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! Ki francot érdekel, hogy Te rongy senkiházi, ócska ,ott a román Plestibeli, 18.emelet mélyén levő, denevérszaros kéródbúl mit károgsz, meg, meg mi is röhécselsz össze, csak mert az mondta az hájas SEGŰ agyatlan főnököd! Inkább, 1 Lecsót ütnél má' össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már megint, román módra, puliszkából ? csináld má'. legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ? Neked ugyan mi a lószar közöd van ahhoz, hogy ez az emberséges művész úr, milyen jótékony embermentő, célra költi élete munkájával kerett pénzét! Te rohadék, román barom!!!
Közlöm Te listádat, akik mindewn tekintetben hozzád hasonlóan lóganyé szájszerkezettel-s kilogó sárga gombás lábkürmükkel alig_alig mivel, mivel, a szerencsétlen torz lényeket, csak és kizárólag a gyűlölet tartja valamennyire narancsos bódulatban? Tehát a sötét buta romány ok : @Durbincs:;@Verőce21 ; Csozmás Kond:; az a @reagens:; @Málna:
Eriksson
@1magyar: Én is így gondolom. Hiszen elismert, híres színész is csak az lehet, akit befogadnak a brancsba. És csak addig, amíg arra érdemes.
görbetükör
"Mindenki rajta nevet"
Már megint ez a gyávaság, hogy sokadmaguknak képzelik magukat, többségnek. Ez ad önbizalmat és bátorságot a gyáváknak. Meg az, hogy mocskolódnak. Azt hiszik ettől tisztábbak lesznek. Pedig tiszta mocskok.
Nem mindenki! Tessék tudomásul venni! Még egyelőre szabad, még nem büntetik. De az önbizalom fogy nálatok, lassan börtön vár arra, aki másként gondolkozik. Idővel majd halálbünti is.
Észak-Korea testvéri ország lesz.
görbetükör
@human: a demokráciába az is belefér, hogy valaki buta, ocsmány, színvonaltalan. Kitiltani nem kellene, legfeljebb azt kellene megtanulnunk, hogy ne reagáljunk rá sehogy.
Ehhez kellene felnőni!
justhpeter
@durbincs: Megint kihagytál ! Most már nem hivatkozhatsz a véletlenre.
Eriksson
@Horizont: " megkérdezlek miért jó az nektek és az oldalnak ha elüldöztök ezzel a stílussal innen nagyon sok embert aki a témához kulturáltan szólva szép magyarul de más véleményen itt van?"
Sorolj fel néhány nevet akik olyanok, mint amit itt állítasz.
Eriksson
@Horizont: Mondj néhány nevet akik " kulturáltan szólva szép magyarul" vannak más véleményen.
Eriksson
@Horizont: Sorolj néhány nevet, akik " kulturáltan szólva szép magyarul" vannak más véleményen.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: A helyzet csupán az, hogy a jólelkű adományaival nem a rászorulókat segíti hanem a migránstaxisokat...emlékezz a vörösiszapos segélyadományokra...
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Nem a migránstaxisoknál köt ki ez az adomány.

A vörösiszap Magyarországon volt, persze az sem a taxisoknál kötött ki.
görbetükör
@Csizmás Kond: A menekültek is rászorultak.
A vörös iszap károsultjaitól meg az állam vette el azt a rengeteg milliót, ami a civilek dobtak össze.
Világra szóló szemétség!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...ismét meleg van...:)...de te amúgy is nehezebben értesz meg mindent...:)
Ludmilla
ki hitte volna... ezt is a döglött hal citálta ide
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Tudom, aki nem osztja a véleményedet, hülyének tartod.
Csizmás Kond
@görbetükör: Ha a menekült rászoruló akkor az aki nem menekül az ne panaszkodjon...
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Dehogy, csak nem szeretek semmit kétszer leírni.
Nyírfa
Szervusztok. Jó régen jártam errefelé, de az olvasottak alapján nem támad hiányérzetem. Ez a cikk a kormányhoz dörgölőző firkászok színvonaltalanságának szomorú példája. Mit keres itt?
De, ha már itt éktelenkedik az alulszocializált magamutogatás, egy megjegyzést mégis csak fűzök hozzá. Szégyenletes.
görbetükör
@Csizmás Kond: Ugyan, rászorult és rászorult között rangsorolni csak az szokott, aki senkin nem akar segíteni!
wpym
@görbetükör: Kulonbseget kellene tenni a menekult, a bevandorlo es az illegalis bevandorlo kozott, A harom ugyanis nem ugyanaz.
Csizmás Kond
@görbetükör: ..most miért akarsz másról beszélni...migráncs a téma nem a rászoruló.
...vagy itt is a tükör a hibás ?
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Szia, Nyírfa, nagyon régen láttalak.

A propeller nagyon megváltozott, kisebb a választék, és átalakult a tálalt írások témája, minősége is.
Gyakori, hogy törölnek olyan cikkeket, ahol a hozzászólások nemtetszése miatt az egész cikket törlik, az összes hozzászólással együtt. Egyszerűen átírják a dátumot 1970. január 1.-re, többet nem lehet megnyitni a lapot.

Azért néha látogass el ide, én is erősen csökkentem az itt olvasást.
görbetükör
@Csizmás Kond: A migráns is rászoruló. Nem én beszélek másról.
görbetükör
@wpym: Igaz. Akár csak 1956-ban, ugye?
És honnan tudják megkülönböztetni, ha meg sem hallgatják a menekülőket? Mert ugye, a hajót nem engedik kikötni.
wpym
@görbetükör: Nem az a baj, hogy raszorulo, hanem a mentalitas: ugy gondolja, hogy Europaban lehet csak raszorulo.
Csizmás Kond
@görbetükör: ...mindenki rászoruló...mert nincs az az ember akinek ne kéne valami amije nincs...tehát így fogalmazni hülyeség.
Commenter
Azt hiszem Richard Gere filmszínészként már bizonyított, most ismét emberként is bizonyít. A filmiparban önként adta vissza azokat a szerepeket amik korban már nem illettek hozzá, nem akart Rómeót játszani 60 évesen. A saját vagyonából, és nem lopott pénzből adakozik. Nálunk ellenben a kormány még a rászorulókat is meglopja lásd a vörösiszap károsultak javára vagy a rákos gyerekek javára adott adományokat.
Ezen kellene sírni, és nem Richard Gere-n és a többi jótékonykodó sztáron nevetni. A következő gúnyos cikk alanya majd az a színésznő lesz aki a Bethesda kórház számára vásárolt játékokat? Nem látom a magyar celebeket hasonló módon jótékonykodni. Az önfényezés, az önimádó szelfikből jut minden napra garmadával.
wpym
@görbetükör: Nem is kell meghallgatni, eleg nagy Afrika, Azsia, csak vissza kell forditani a kormosokat.
görbetükör
@Csizmás Kond: ügyesen forgatod a fogalmakat, mint a vezéred.
De ne hidd, hogy mindenki beveszi. :D
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Szia, Rózsa! :)

Biztosan ez az a morális fölény, amely Gulyás Gergely szerint a jobboldal ereje. :)
Apropó: fsp rendszeresen ír a Hírklikken.
wpym
@Commenter: Vannak akik nem orvendenek a lopott penzeknek. A gond az, hogy nincsenek elegen, sokan nem erzik meg mindig, hogy ez igy nincs jol.
wpym
@görbetükör: Csak batran, komam, ne tartsd magadban, mert kesobb az orvos se huzza ki beloled.
görbetükör
@wpym: A neveltetésem nem enged válaszolni. De tudod, fanatikusokkal nem is érdemes sok szót váltani. A véleményed a tied, az enyém meg az enyém. Ennyi.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Pu-Pu blogjait is szoktam olvasni, ritkábban ír. Jó hozzászólások vannak ott, értelmes emberektől.
Csizmás Kond
@görbetükör: Te forgatod ..akár a tükrödet...de beszélj a migráncsokról...legyen az rászoruló, gazdasági menekült vagy terrorista...mert itt ők a téma na és még Gere Ricsi...mert ő is már minden volt ...
wpym
@CsipkeRózsa: Olyan ez a segitseg, mint, amikor a kobor allatnak segitesz, pl. azzal, hogy enni adsz neki.
Mar az elejen el kellett volna takaritani a kormos azsiai es afrikai ipari hulladekot Europa hataraitol, ehelyett millioszam engedtek be egyes allamok a selejtet a kontinensre.
wpym
@görbetükör: Ahogy erzed, csillagom.
görbetükör
@wpym: a lekezelést szem szeretem. Én megadom a tiszteletet, de el is várom ám!
Nyírfa
@Commenter: Kedves Commenter, friss hír, hogy Tiborcz belenyúlt a zsebünkbe, és nagy ívű adományozásra szánta el magát. Kapott tőlünk a SOTE Gyermekklinikája 34 millió ft-ot. Kár, hogy a miniszterelnöki vő ezt a maga nevében követte el, és valószínűsíthetően nem önszántából. :)
wpym
@görbetükör: Csak beszelgetunk, teves kovetkeztetesre jutottal.
görbetükör
@wpym: Nagyon is sokra lehet az ilyen beszélgetésekből is következtetni. Én itt sem vagyok más, mint amilyen vagyok. Akinél hamarabb leolvad a kultúra, annál csak vékony máz.
Én itt és most befejeztem.
Commenter
@Nyírfa: tiborczot és orbán ráhelt az sem mentené meg, ha az összvagyonukat jótékonysági célra fordítanák.
Nyírfa
@Commenter: Amióta a saját lábukon állnak, nagyon sokba kerülnek nekünk. Most éppen a Fertő tóra vetettek szemet, az osztrákok helyettünk is aggódnak. Nem tudom, hogy ez a mai magyar társadalom meg tudja-e állítani őket. Akarja-e egyáltalán.
Commenter
@Nyírfa: olyan fokú a társadalmi passzivitás a hatalommal szemben hogy a mai magyar társadalom talán ha akarná se tudná megállítani őket. Mivel nagyon megosztott a társadalom, valódi érdekképviselet, szakszervezetek, erős, egységes ellenzék, nem hogy árnyékkormány sincs, valószínűleg itt több generációváltásra lesz szükség, ha csak olyan külső tényező nem parancsol megálljt nekik ami most még nem is sejthető.
Nyírfa
@Commenter: Kádárra fogják, pontosabban a Kádár-éra szocializációs programjára, de ez nem igaz. A magyarok egyszerűen, ilyenek.
Pató Pál-os, hárító, bűnbak-kereső nép. Gyermeteg.
tulipan
@Nyírfa: Sajnos, valóban igy van! Ámde, még mindig kihagytad a 2 legfőbb tulajdonságot,ez t.i. a SUNYI HASZONLESÉS
tulipan
@justhpeter: Te szegény! Ilyen pechet! Ne törődj vele, hiszen oly mindegy, hogy az ilyen őrült, féleszű Félfarok, miket firkál össze!!:D
Nyírfa
@tulipan: Anno, Diurnusnak lelkesen kommenteltünk, ha a székelyekről írt bejegyzést a Népszabadságban. Akkor még nem derült ki ilyen nyilvánvalóan, hogy semmivel sem különbek az anyaországiaknál. Sunyik, haszonlesőek, nincs gerincük. Diurnus belső szépsége vetült rájuk.
Amióta a határon túliak eladták magukat a fidesznek, azóta nincs becsületük előttem.
tulipan
@Nyírfa: Egész egyszerűen,mindanmyian HÁNYTATÓAN BECSTELEN, HASZONLESŐ, SZEMÉT NÉPSÉG! Nagyon szégyellem, hogy valaha szimpatizáltunk velük, sőt még életünk kockáztatásával, segítettünk rajtuk!!! Kár volt!!!
tulipan
@durbincs: Mi van te féleszű, szétdurrant agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! Ki francot érdekel, hogy Te rongy senkiházi, ócska vadállat, ott a román Plestibeli, 18.emelet mélyén levő, denevérszaros kéródbúl mit károgsz, meg, meg mi is röhécselsz össze, csak mert az mondta az hájas SEGŰ agyatlan főnököd! Inkább, 1 Lecsót ütnél má' össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már megint, román módra, puliszkából ? csináld má'. legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ? Neked ugyan mi a lószar közöd van ahhoz, hogy ez az emberséges művész úr, milyen jótékony embermentő, célra költi el, az élete munkájával megkeresett, nem pedig mint a hozzád hasonló senkiháziak, összekoldult pénzét! Te rohadék, román, tipli, sötét barom!!!
Közlöm Te listádat, akik minden tekintetben hozzád hasonlóan lóganyé szájszerkezettel-s kilogó sárga gombás lábkürmükkel alig_alig élnek, mivel, mivel, a szerencsétlen torz lényeket, csak és kizárólag a gyűlölet tartja valamennyire narancsos bódulatban? Tehát a sötét buta romány ok : @Durbincs: ;@Verőce21: ; Csizmás Kond:; az a @reagens:; meg az a barom @Málna:
tulipan
@Nyírfa: Jaaa, Diurnus azonban SOHA nem ADTA EL magát! Utálta is a narancsos horda!!!
tulipan
@durbincs: Mi van te féleszű, szétdurrant agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! Ki francot érdekel, hogy Te rongy senkiházi, ócska vadállat, ott a román Plestibeli, 18.emelet mélyén levő, denevérszaros kéródbúl mit károgsz, meg, meg mi is röhécselsz össze, csak mert az mondta az hájas SEGŰ agyatlan főnököd! Inkább, 1 Lecsót ütnél má' össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már megint, román módra, puliszkából ? csináld má'. legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ? Neked ugyan mi a lószar közöd van ahhoz, hogy ez az emberséges művész úr, milyen jótékony embermentő, célra költi el, az élete munkájával megkeresett, nem pedig mint a hozzád hasonló senkiháziak, összekoldult pénzét! Te rohadék, román, tipli, sötét SZATR, barom!!!
Közlöm Te listádat, akik minden tekintetben hozzád hasonlóan lóganyé szájszerkezettel-s kilogó sárga gombás lábkürmükkel alig_alig élnek, mivel, mivel, a szerencsétlen torz lényeket, csak és kizárólag a gyűlölet tartja valamennyire narancsos bódulatban? Tehát a sötét buta romány ok : @Durbincs: ;@Verőce21: ; Csizmás Kond:; az a @reagens: ; meg az a barom @Málna:
tulipan
@durbincs: @durbincs: Mi van te féleszű, szétdurrant agyú, narancsos román seggnyaldosó Félfarok ! Ki francot érdekel, hogy Te rongy senkiházi, ócska vadállat, ott a román Plestibeli, 18.emelet mélyén levő, denevérszaros kéródbúl mit károgsz, meg, meg mi is röhécselsz össze, csak mert az mondta az hájas SEGŰ agyatlan főnököd! Inkább, 1 Lecsót ütnél má' össze, az Isten szerelmére, ámde nehogy már megint, román módra, puliszkából ? csináld má'. legalább kolbásszal, vagy ha minden kötél szakad, végszükségben, legalább 2-3 virslivel ?Te kretén, idiotika ? Neked ugyan mi a lószar közöd van ahhoz, hogy ez az emberséges művész úr, milyen jótékony embermentő, célra költi el, az élete munkájával megkeresett, nem pedig mint a hozzád hasonló senkiháziak, összekoldult pénzét! Te rohadék, román, tipli, sötét SZATR, barom!!!
Közlöm Te Bayer Zsóti-listádat, akik minden tekintetben hozzád hasonlóan lóganyé szájszerkezettel-s kilogó sárga gombás lábkürmükkel alig_alig élnek, mivel, mivel, a szerencsétlen torz lényeket, csak és kizárólag a gyűlölet tartja valamennyire narancsos bódulatban? Tehát a sötét buta romány ok : szarházy@Durbincs:; a hülye@Verőce21: ; az buta a @Csizmás Kond:; a sötét, marha @reagens:; meg az a barom @Málna:
Nyírfa
@tulipan: A hetvenes években figyeltem fel a Népszavában megjelent vitriolos glosszáira. Vérbeli újságíró volt. Nagyon örültem, amikor találkozhattam vele a Népszabadság hasábjain.
Mindig vannak kivételes személyiségek, akik, a mondással ellentétben, egyáltalán nem erősítenek semmiféle szabályt. Mert senki nem születik alávalónak. De választható, mint ahogy a becsület is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.