A soproni (ödenburgi) evangélikus templomban a ma délelőtt megidézett európai egység német egységet jelentett. Harminc évvel ezelőtt teremtődtek meg ugyanis a német Európa feltételei. Ez itt egy véleménycikk, ami nem feltétlenül tükrözi az Azonnali álláspontját, de itt van, mert szeretjük a jól érvelő és érdekes szövegeket. Ha vitáznál vele, vagy küldenél egyet te is, csak bátran!

Forrás: azonnali.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a cikk legnagyobb erénye az orbáni szóhasmenés legdurvább elemének: "„A magunkfajta szabadságharcosok a kettészakítottság idején is tudtuk, hogy Európa csak egy van.”" felemlítése. Bár szerintem a helyzet nem csak azért visszás, mert manapság az ő fajta szabadságharcosok Brüsszel ellen pofáznak, de enyhén szólva is pofátlanság ettől a szaros MSZMP parasztkádertól az első személy használata! =))
kokopelli
@RonaGyuri: ...ne vedd őt komolyan!A komcsi Vaterjától tanulta a szabadságharcos erényeket? Azért férkőzött be
a seregben az "etársak" közé!Belűlről bomlasztott !! Most is? (;-()

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.