Már a kampányidőszak előtt tele volt néhány kerület kampányplakátokkal; Trump lemondta a dániai útját Grönland miatt; újra vitáznak, kell-e bojkottálni a pálmaolajat. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója. Donald Trump lemondta a dániai útját, mert nem vásárolhatja meg Grönlandot. Ez a mondat annyira szürreális, hogy még egyszer le kell írni: Donald Trump lemondta a dániai útját, mert nem vásárolhatja meg Grönlandot.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Óriási tévedés! Ebben az a legviccesebb, hogy nem vicc!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Csak a valóban releváns és klappoló válasz hiányzik

A hvg.hu heti összefoglalója - szokás szerint – egy kis „közvélemény-matatóval” párosul, az említett témákról szavazni lehet a szerki által felvetett lehetőségekre.
Az elmúlt heti összefoglalót a Trumpra rátört a vásárolhatnékja és ennek következményei vezeti fel. A vonatkozó szavazás (kérdés: Mi a történet legviccesebb része?) azonban nem tartalmazza leginkább releváns lehetőséget: Ebben az a legnagyobb vicc, hogy nem vicc!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Sajnos az sem vicc, hogy innen nézvést azt is mondhattuk volna, hogy
akár le is rohanhatta volna; alá Putyin,
esetleg ellophatta volna alá Orbán! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.