“Hű, de hülyék vagytok. A franc se akarja lebontani a kerítést. Ha már sok pénzt ellopva odaraktátok, hát maradjon. Nem kér enni. Miért fizetnénk milliárdokat a bontásért!? Az persze igaz, hogy a közösből eszünk ágában sincs támogatni, hogy egy méter kerítést majdnem annyiból építettetek, mint mi annak idején autópályát.” –...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nocsak, megjelent a keresztény kultúra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Nocsak, megjelent a keresztény kultúra...
Sámannus
Durbincs menni oltani tajgatüzet Szibériába a többi lököttel.
nezelodo
Az egyik félkegyelmű megint nekiment a másiknak. Olyan ez, mint a két szomszéd, a Mári, meg a Klári néni a közös udvarban, akik hetente megvívják a csatájukat. Kiállnak az ajtójuk elé egy palacsinta sütővel és fakanállal felszerelkezve, és fölváltva gyalázzák egymást. Amíg az egyik kiabálja a válogatott mocskolódást, addig a másik üti a palacsintasütőt, hogy ne hallja, aztán cserélnek.
Aztán ezeket legalább egy idő után elvitték a sárga házba. A mi két kakasunkra is ráférne már egy hosszabb üdülés, ahol megkérdezik tőlük, akartok-e beszélni róla? De nem ezek minket (meg) vezetnek!
Jozefina
Hogy ki a "baromarcú" arról lehetne vitatkozni!!! Szerintem az, aki írta és ide rakta ezt a szennyet!!!
colibri
@verőce21: Na, csak várd ki a végét. Ne ezt az őszi választás végét, mert semmi kétség afelől, hogy újból elcsalják maguknak. Már nagy gyakorlatuk van benne, nem bízzák a véletlenre. Én azt a végét szeretném, ha megélnéd és a hozzád hasonlók mind, amit a klímaváltozás hoz a világnak, benne a mi országunknak! Nem lesz kérdés holmi kerítés, meg népvándorlás! ... és még az összelopott milliárdos vagyon sem fog védelmet nyújtani. Kívánom, hogy éljétek át!
verőce21
@colibri: (09:52) Amit a "klímaváltozás"-ról vizionálsz, az talán soha nem fog bekövetkezni.
Amit én írtam, az már idén ősszel. - Si je vis! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.