A 18 éves Luiza Melencutól származik az a három vércsepp, amelyeket a nyomozók Gheorghe Dincă caracali házának első átkutatásakor találtak a nyomozók.

A vért a nyomozók a caracali rémként elhíresült George Dinca házának első átkutatásakor rögzítették – írta a Mediafax ügyészségi forrásokból származó információja alapján a Maszol.ro. Az előzetes letartóztatásban lévő férfi két lány meggyilkolását ismerte be.

Vallomása szerint a 18 éves Luiza Melencut áprilisban ölte meg, a 15 éves Alexandra Macesanut július 25-én. Utóbb a házban talált emberi csontokon végzett DNS-vizsgálatok megerősítették, hogy Dinca megölte Alexandrát, majd elégette a holttestet.

Az első áldozattól származnak a caracali rém házában talált vér

A férfi azt állította, hogy hasonlóan járt el Luiza Melencuval is, akinek az emberi maradványait egy Caracal melletti erdőben ásta el. Az ügyészek találtak is csontokat a gyilkos által megjelölt helyen, de a DNS-vizsgálatok alapján nem lehetett eldönteni, valóban a 18 éves lánytól származnak.

Időközben a gyilkossági szakértők befejezték a korábbi házkutatás alkalmával talált három vércsepp elemzését. Kiderült, azok Luiza Melencutól származnak. A szervezett bűnözés elleni ügyészség (DIICOT) főügyésze nemrég azt mondta: nem kizárt, hogy a lány még életben van.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(maszol.ro)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a DNS vizsgálatok alapján nem lehet eldönteni?...hát akkor mi lófaszból, he?

...ezek után nem csodálkozom, hogy Drakula hazájában ez is megtörténhet:.. ."A szervezett bűnözés elleni ügyészség (DIICOT) főügyésze nemrég azt mondta: nem kizárt, hogy a lány még életben van."

de akit le akartak mondatni, az "le van mondva"...

taps.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.