Nemcsak, hogy nem ismerte fel II. Erzsébetet egy amerikai turistákból álló csapat, még meg is kérdezték tőle, hogy ismeri-e a királynőt.

Belebotlottak Erzsébet királynőbe, a többit talán el sem hiszi

Fotó: Samir Hussein/WireImage / Getty Images

Egy csoportnyi amerikai turista Skóciában járt, hogy meglátogassák Erzsébet királynő Balmorali kastélyát, de arra nem számítottak, hogy bele is botlanak őfelségébe. – írja a 24.hu.

A királynő fejkendőben sétált a birtok környékén, erre a turisták megkérdezték tőle, hogy merre találják a kastélyt, illetve, ha a hölgy itt lakik a közelben, találkozott-e már II. Erzsébettel. Mindezt egyébként Richard Griffin fedte fel, aki a királynő biztonságáért felel.

A királynő nem akarta felfedni kilétét, inkább csak elcseverészett a csoporttal, majd a kérdésre, hogy ismeri-e Erzsébetet, azt válaszolta: "Az önök mellett álló biztosúr ismeri" – célozgatott Griffinre.

Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ha a történet igaz, akkor az az amerikaiakat minősíti, viszont a Királynő humora változatlan!!!
Peller Anikó
@Jozefina: Inkább csak az utóbbi, én például még az utcában lakókat sem ismerem fel ha netán néhány utcával arrébb látom őket. Na jó, van akit.
papa.49
Na ez a különbség az angol királynő, és a csuti között AZT BIZTOS 15 JÓL MEGTERMETT TEKTÖK KÍSÉRNÉ, nem hogy beszélgetni 1 km belül megközelíteni se lehetne mert fosik a more !!!
fekete
Csak a $$$ dollart ismerik! Mig hasznott tudnak huzni akarmibol,akarkikbol adig jo.Utana senki
sem vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.