Emmanuel Macron francia államfő külpolitikai offenzívát indított, kihasználva, hogy az amerikai elnök visszahúzódása és a német kancellár politikai alkonya miatt megnyílt az út az előtt, hogy egy új, dinamikus vezető álljon a nyugati világ élére. Az elmúlt hetekben komoly eredményeket ért el.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez a szerencsétlen ft.com sem tájékozódott a matyar médiában kommunikált orbáni meglátásról! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na a derék ft.com sem az igaz forrásból merít

felelőtlenül a saját feje után megy, pedig tudhatná, hogy az igazat csak az orbáni-bagázs ösmeri

A portál „Macron uses G7 summit to burnish foreign policy ambitions” című írásában értékeli a Biarritz városában megtartott a világ legfejlettebb országai (G7) csúcstalálkozóját. Különös tekintettek a házigazda szereiére és szereplésére.
Olvasván a derék matyar média vonatkozó sápítozásait nem kis meglepetéssel értesülhetünk róla, hogy nem csak egyszerűen sikeresnek – külön kiemelve, hogy a város polgárai körében is – minősítették, de kifejezetten nagy sikernek. Sőt kifejezetten nagyformátumú politikusként láttatja Macront. Ami persze lehet viszonylagos is „in the land of the blind, the one-eyed man is king”, hisz egy agysérült Trump-al és egy enervált Merkel-el kellett versenyeznie! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.