Új OLAF-jelentés: az elmúlt négy év uniós támogatásainak majdnem 4 százalékát visszafizettetné Magyarországgal a csalás elleni hivatal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Meglovasított Magyar Köztársaság lettünk. Se pénz, se köztársaság. De ezeknek nyomhatják a vészcsengőt, az vagy ki van kapcsolva, vagy a fülük is pénzzel van bedugaszolva. A magyarok lopták el a legtöbb EU-s pénzt. Mindenki ilyen?
www.youtube.com/watch?v=wM4InkdmiRw&feature=youtu.be
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Hogy a buta Shikari szerint orbán nem korrupt, az nem azt jelenti, hogy nem korrupt, hanem azt, hogy a Shikari fogyatékos.
tudode
Tehetik, mert az országnak kedvére való az egész rabló, cinkos bagázs!!!
nemkati
Sajnos, az országgal fizettetnék vissza, és nem a csalókkal.
Eladott Ország
Azt nem értem, hogy miért nem tesz semmit az Unió, a szarházi bűnöző cigánnyal és bandájával szemben, ráadásul a pofátlan cigány geci még uszít is az Unió ellen!
Clavigo
Hírünk a világban...büszke,erős,,meg izé...Vazzzze,,legalább lopásban jól teljesít a Felsőcsutkai Nemzethhyy Tébolyda.
kereső
Lássuk be ez nagyon szép eredmény! a 2/3-os fidess 4/5-öt produkált- az eddig lezárt vizsgálatokból. Nekem már csak egy kérdésem van: mennyit kóstál 4%?-azaz mennyinek a négy százalékáról beszélünk?

Az 1,6 milliárd men nem az országgyűlési képviselő simonka?,aki miatt tavaly a költségvetési törvénybe rejtve btk-t módositott a fidess parlament?
Aki Én
@Shikari: Értem én, hogy neked furcsa a törődés, mert gyerekkorod óta utálat vesz körül, de ne aggódj, törödöm anyámmal. Na, mi van kretén lúzer, belekavarodtál az avatarokba?
Elköltöztél, hogy ilyen bátor lettél?
Eladott Ország
A német összeszerelőipar honi beágyazottsága maximálisan megmagyarázza, hogy miért nem taposták, és miért nem fogják tyúkszemen taposni a gumicsizmás felcsúti fáraót, aki a multik elleni verbális szabadságharc ellenére valójában kiszolgálja ezeket. Ezért aztán Európából bambán nézik, ahogy Magyarország egy küldetéstudatos hajóágyú családi vállalkozásává vált és atombiztosan elsüllyed a korrupció mocsarában. Ha az európai politika parlamenti logikáját nézzük, Orbán fidesze ráadásul békésen megfér a Néppártban Angela Merkel CDU-jával, jelenleg a fidesz kérésére felfüggesztve bizony ám. Az sem baj, ha a kisgömböc űrállomást épít a felcsúti stadion bejáratához. Néha szimbolikusan nyakonvágják, mint egy hülyegyereket, de alapvetően ennyi történik: a Der Spiegel, vagy tetszőleges német lap tol egy húbazmeg cikket Orbánról. De igazság szerint kár ezért a németekre vagy Európára haragudni. Ennek a garázdálkodásnak csak Budapest utcáin, illetve a szavazófülke magányában lehet véget vetni. Ez utóbbiban már nem vagyok biztos.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/69101985_2789420947757831_5745581475042951168_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_oc=AQkwdvwqPJ5aQQ419JomHZcv2T1MNrUzQmEgGMvPchTUMaalThdSUn3NLymf_E10Oi0&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=10a6a6d088dcbdd0f0ae510a15d11da3&oe=5E08CA7F
CsipkeRózsa
Végre, valamiben mi járunk az élen, hála az ország vezetőjének és tsainak.
Eladott Ország
Meglovasított Magyar Köztársaság lettünk. Se pénz, se köztársaság. De ezeknek nyomhatják a vészcsengőt, az vagy ki van kapcsolva, vagy a fülük is pénzzel van bedugaszolva. A magyarok lopták el a legtöbb EU-s pénzt. Mindenki ilyen?
www.youtube.com/watch?v=wM4InkdmiRw&feature=youtu.be

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.