Azt írja az Index/Eurológus, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) friss jelentése szerint a szervezet 2018-ban Magyarországon végezte el a legtöbb vizsgálatot. Az, hogy hány nyomozás indult, most kevésbé fontos, mert az OLAF feljelentések alapján indítja el őket, és mindig innen érkezik a legtöbb feljelentés. Viszont az már lényegesebb,...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ebben elsők vagyunk az Unioban. Ha már az életszinvonalban nem sikerült, legalább itt legyen a Fidesz-fiúknak sikerélménye.
karma1
Ennek a kis ernesto bianchinak uzennem, hogyha mar nem ohajt "bedolni" a statisztikai szamoknak (sic! Akkor miert hasznalja oket egyaltalan a vizsgalatai soran???), akkor ne is foglalkozzon semmi massal, csak meszi lolo meses meggazdagodasaval! Itt nem kell megteveszto statisztikai szamokkal dolgoznia, eleg, ha a derek, Zuckerbergnel is okosabb lolo fantasztikus uzleteit tekinti at.
Szoval roviden: menjen az anyjaba bianchi!
karma1
@Qqberci: Azert 100 %-os szamlaallomanybol 80 % bizonyithato csalas - talan ezt kene a fideszes trolloknak megmagyarizniuk, hogy hogy is van ez?
tudode
A közjogilag érvénytelenül törvényesített rablás nem mentesít senkit
.
---- A milliárdosok könnyű lebuktatásáról Sándor István (Papa) főnyomozó
.
www.youtube.com/watch?v=W7VOiJHbw9M
.
A sóhivatal alkotmány izék kussolnak 10. éve, mióta a kalózok osztogatnak, és fosztogatnak, nem elégedve meg a busás illetményükkel, a fékek, és ellensúlyokat kiherélve!
.
Szégyentelen szekta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.