Harmadszor is elhalasztják Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő alelnökké választását az Európai Parlament állampolgári jogokkal, bel- és igazságügyekkel foglalkozó szakbizottságában. A testület elnöke az Európai Néppárt (EPP) kérésére döntött úgy, hogy törli a szavazást a szerdai ülés napirendjéről.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Erős versenyben ugyan - Orbán környezetében ez alapvető -, de tényleg a legdurvábbak közé tartozik ez a retardált barom is! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ügyeskedés, vagy rögvalóság

Az új EP és EB kapcsán felmerül a kérdés, hogy ártunk és qurmányunk manipulálni próbál, vagy a többi is pont ilyen

Az a gyanúm, hogy is!
A parlamenti bizottságok és a Bizottság potentátjai kijelölése a frakciók illetve a tagállamok feladata. A jelülések nem mennek könnyen, s ezekben a nehézségekben eminens szerepet játszanak ártunk és qurmányunk ócska pribékjei. Mint ismert Orbánék egyelőre még fel vannak függesztve az EPP-ben, így már elve van némi stichje az ő szokásos szarkeverésüknek. Van abban valami, hogy és ahogy ragaszkodnak a nyilvánvalóan alkalmatlan jelöltjeihez. Persze felmerül a kérdés, hogy ha akarnának sem tudnának jobbat delegálni, hisz a többi is ilye! =))
nezelodo
Hamar elhasználódnak Orbán baromságainak szócsövei. Pedig tanulhatnának az elődök sorsából, de ez annyira zokni, hogy arra is gyenge, hogy hátrapillantson a vezér kádertemetőjének lomtárára. Pedig hol van már a Tompika, az egyházkarnagy a pávamadár a Gabika a Navra, a miskolci asszonyka, stb. még a nevüket sem érdemes megjegyezni. Az egykori politikai szövetségeseit már nem is kell emlegetni, mert ők már későn, de megtanulták, akinek olyan barátja van, mint Orbán, annak már nem is kell ellenség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.