A bíróságon találkoztak, Lázár nem akart békülni.

Egy rágalmazási per miatt idézték be a bíróságra Lázár Jánost és Márki-Zay Pétert. A pert Lázár indította, amiatt, hogy Márki-Zay azt állította, 

Lázár János miatt ment tönkre egy helyi vállalkozás, a K'Art.

A békéltető tárgyalások nem vezettek eredményre, így a bíróságon is találkozniuk kellett. Lázár nem fogadta a hódmezővásárhelyi polgármester kézfogását – írja az Index.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tótumfaktum Lázár, magát felsőbbrendűnek érző ordas geci a legveszélyesebb élősködője ennek a romboló-puszító rendszernek, mert miközben Orbánnak nem ritkán homályos a tudata, ennek a maffiózónak tiszta. Tudatosan lavírozgat, róka sunyin mosolyogva döfi hátba a számára veszélyt jelentőket. Végtelenül cinikus és minden védhetetlen mocskot kimagyaráz. Lázárnak sem maradt más eszköze, mint az uszítás és a blöff. Magánemberként, kancelláriaminiszterként egyaránt. Az önző, mohó, mindent felzabáló, fosztogató, harácsoló nemzetállami elit egyik ideáltípusa. Akinek semmi keresnivalója nem lehetett volna haszonélvezőként az uniós pénzesláda körül, mégis könyékig nyúlt bele. És ő van megsértődve, ő nevez másokat szervilisnek. Még mindig van bőr a pofádon, Lázár János?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Az ellenségemmel én sem fognék kezet.
papa.49
Azt már csak úgy kérdezem ez miért a ,,nagyvilág,, kat. ban van ???
reagens
@Pálinkafőző Rézüst: Nekem ez vicc!
Pálinkafőző Rézüst
@reagens: igen, a valóságot fel lehet fogni viccesen is... :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.