Gyurcsányné szereti felhívni magára a figyelmet, nem csodálkozhatunk semmilyen demagóg szólamon, vagy gyalázkodáson sem, mely a szájából elhangzik. Dobrev tegnap az ATV műsorában villant meg, ahol magabiztosan állította Fekete-Győr András véleményével szemben, hogy az ellenzék több polgármestert adhat majd Budapesten, mint a kormánypártok. Ezen kívül beleszállt Trócsányi Lászlóba is, de ezzel még nem ért véget az esti show, hiszen Gyurcsányné a dagályos, hetvenes éveket idéző semmitmondó szónoklata közepette kinyögte a varázszót, amire Magyarországnak és Európának szüksége van: gyerekminimum. Az önkínzók számára az idézett rész a videón 7 perc 20 másodpercnél nézhető meg a nemzetellenes tervek főszakácsainak új bombasztikus ötlete.

(Forrás: pestisracok.hu, durbincs által)

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Pegero: Nem vagytok ám olyan fontosak nekem, hogy bajlódjak veletek, elmúltok mint a nátha. Néz körül a fideszes szájhős haverjaid között, akik a Kádár rendszer nagyhangú dicsőítői és keresztény üldözői voltatok, pl. a Bayerrel együtt egy csapásra leszoktatok róla, és néhány évnyi liberalizmus után a kereszténység védelmezői vagytok, élen Orbánnal, (hahaha), kurvára, hiteles horda!
nezelodo
@Pegero: Én meg az erőlködéseden, de kifelejtetted a sorból az egyik röhögő családi politikai barátját, a véreskezű népbírósággal halálos ítéletért reklamáló 57-es belügyér vigyorát, meg a levelet aláírók névsorát. Na ha ezt látja a publikum, felteszi a kérdést, honnan volt a felvételi nélküli egyetemi felvétele, és csak annyit mond, ejha!
Pegero
@nezelodo: Tedd közzé a hiányzó, általad reklamált fotókat.
Pótold a hiányt, hadd lássa a mélyen tisztelt publikum, hova akarsz kilyukadni, mert így szart sem ér az egész!
http://faktor.s3.eu-central-1.amazonaws.com/t...
durbincs
@surdilloFUJT: azt csak kigyütt a fényre,hunyorogva s repedt elmével ? intellektuálisan-apadt,moslékpofájú bányapatkány ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. February 19., 21:58
Félmeztelenre vetkőzött Cindy Crawford 18 éves lánya
Itthon - 2020. February 19., 18:30
Melegedés jön a hétvégén