Ja, igen, Ottó, hogy el ne felejtsem: a két gyermekünket kivégeztem, a nagypapát megmérgeztem, én pedig már összecsomagoltam, megyek öt perc múlva Amerikába, vissza se jövök többet.” Karinthy: Nória Olvasom, hogy egy bizonyos Magnus Söderlund, aki egy svéd „tudós”, javasolja a kannibalizmus bevezetését, mint a klímakatasztrófa elkerülésének kézenfekvő módszerét. Az erre vonatkozó tabut pedig konzervativizmusnakOlvasom, hogy egy bizonyos Magnus Söderlund, aki egy svéd „tudós”, javasolja a kannibalizmus bevezetését, mint a klímakatasztrófa elkerülésének kézenfekvő módszerét. Az erre vonatkozó tabut pedig konzervativizmusnak nevezi, ami az ő és a hozzá hasonlók fejében, már önmagában súlyos hiba. Számtalan konzervatív tabut próbálnak már eltörölni, például a vérfertőzésre és a pedofíliára vonatkozókat is. A régiek erkölcsösebbek voltak. Saguntum K. r. e 219-es, sikeres ostroma után, Róma hadat üzent a punoknak. Hannibál előtt megnyílt a lehetőség, hogy régen dédelgetett terve...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reagens
Milyen haladóan liberális eszmék. Először próba képpen ezeket az elveket vallókat kéne összezárni. Majd később rájuk nézni hogy megy a projekt. Ennyi elég is lenne. :-))))))
csak úgy....
@durbincs: te bele élveztél a tibibe?
lóval vót már dolgod?
a kedves mamád dobutcai lyány vót?
atyád, a volt MSZMP tag azt megelözöen a. nyilas b.ssüssü a csákány
1magyar
Az ilyen hülyéket tényleg össze kéne szedni,egybe zárni, kést, villát adni és egy gázsütőt nekik.
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Mi a hézag, Te narancsos seggnyíló Félfarok, a románia Ploestibe rád bizony - roggyant szaros bányaripli? rettenet verés vár ám? -azt mond csak vajon tuléled-e te-vén hájas kripli ? bár amugy is turisztikai román analfabéta vagy? te moslékszájú ÉS szárősnyelvű talpig pisis - lokális hülye kis hülye vagy ám, UGYI?
csak úgy....
@1magyar: a hozzád hasonló hülyékröl mi a véleményed,kik havi 30 000 ft böl tengödnek ,közben a fölsö 10 000 ,azt sem tudja,hogy mit csináljon a jó dógába?
fogadok,hogy te kicsit sem szoktad becsapva érezni magad...
tulipan
@durbincs: Te degenerált, szaros pofájú, ploesti, narancsos seggnyaló, kunyerááló, s talpig pisis és ploeati bányászekérő bányarém, Félfarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.