Eltúlzottnak és hisztérikusnak nevezte a pozsonyi "külügyi bürokraták" reagálását a magyar-szlovák válogatott labdarúgó mérkőzésen történtekre az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó: eltúlzott és hisztérikus a szlovák diplomácia reagálása

Hangsúlyozta: a mérkőzést Andrej Danko szlovák parlamenti elnökkel nézte végig, aki a lefújás után "tiszteletre méltó" interjút adott, az együttműködést, a hangulatot dicsérte. A miniszter úgy vélekedett, hogy a szlovák külügyi bürokratáknak a politikai vezetőkhöz hasonlóan azon kellene dolgozniuk, hogy a közép-európai együttműködés minél hatékonyabb és szorosabb legyen.

Szijjártó Péter hangsúlyozta: számára fontos a sportszerűség és az ellenfél tisztelete, majd hozzátette: "ha én minden egyes olyan eset után behívnám a szlovák nagykövetet a külügyminisztériumba, amikor egy sporteseményen szlovák szurkolók tiszteletlenül viselkednek magyar emberekkel, sportolókkal, a magyar nemzettel szemben, akkor a szlovák nagykövet állandóan ott lenne a minisztériumban".

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Tamás

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@papa.49: Nem szereti a konkurenciát a drága külügyérünk! Az az ő privilégiuma volt eddig, hogy a legkisebb kritika, vagy a főnökére nézve kedvezőtlen kijelentés, cikk miatt berendelje a nagyköveteket, meg tiltakozó jegyzéket adjon át.
papa.49
Mit ugatsz szargyártó, csak azu jó amit te csinálsz becsinált !!!
reagens
Nagyon tetszett, ahogy leiskolázta a túlérzékenyeket!
Nessy
@papa.49: Nem szereti a konkurenciát a drága külügyérünk! Az az ő privilégiuma volt eddig, hogy a legkisebb kritika, vagy a főnökére nézve kedvezőtlen kijelentés, cikk miatt berendelje a nagyköveteket, meg tiltakozó jegyzéket adjon át.
Clavigo
...nyilatkozta ezt a lófejű külügyér ( egy volt senkiházi szóvivő ) akinél a nagykövetek egymásnak adják a kilincset,hogy meghallgassák ezt a túlérzékeny senkit... Mondjuk a román ? ( azt hiszem ) nagykövet leszarta ezt a majmot. :))))))XD
magyarbakancs
Tiszteletről beszélnek midig.
Tudod mi tisztelet?
Vagy csak a szót fosod idiótán?
namihami
""... eltúlzott reakció...""
És ezt pont ez a macskajancsi képes kijelenteni. Az állam és az ő egész eddigi tevékenységére még kevés is lenne a fenti jelző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.