Nem elég, hogy havonta jelennek meg a sajtóban a Svédországban történő robbantásokról, lövöldözésekről és bandaháborúkról szóló lehangoló statisztikák, most még az is kiderült, hogy tavaly óta 14 százalékkal nőtt a nemi erőszakokról szóló rendőrségi bejelentések száma. A Mitt i Stockholm nevű svéd lap számolt be először arról, hogy idén január és június között, vagyis az év első felében 1060 rendőrségi feljelentést regisztráltak Stockholmban nemi erőszak elkövetése miatt. Ez 14 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest, akkor ugyanis még „csak” 930 bejelentés érkezett. És az esetek mindössze öt százalékában ítéli el a bíróság az elkövetőt.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy hazánkban naponta mennyi családon belüli erőszak történik.
Amolyan keresztény-kultúra módra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
azösszeskibanévfoglalt
@durbincs: és ápvótolod is magad :D ezkész. ez kurvajó. ne hagyd abba! lassan mindenhonna kibasszák az egybites fidesztrollokat, legalábbis a normálisabb helyekről. töküdítő színvolt vagy
tulipan
Tessék mondani, a magyar fővárosban ugye, legalább 10 történik
tulipan
@durbincs: Bizony NEM ám, hanem csak Rád gondolhatott, te ploesti bányarém, hibbant narancsos seggnyaló Félfarok!!!
tulipan
@durbincs: Téged, te Ótvaros moslékpofájú - rúzsos férfiként -már csak a buzik hágnak ?? a lokális kis hülye ? az az abortált geci?
tulipan
@durbincs: Téged, te Ótvaros húgyos-szaroaós. moslékpofájú - rúzsos férfiként -már csak a buzik hágnak ?? te vagy az a globális kis hülye ? az az elabortált geci? Gondolom, téged sugárba vizelnek, azok a narancsos haverjaid?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.