Nagyon megosztott a német társadalom a migráció kérdésében - vélekedett Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szombat reggel az M1 aktuálisNagyon megosztott a német társadalom a migráció kérdésében – vélekedett Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szombat reggel az M1 aktuális csatornán. A szakértő azt mondta, ma a német társadalom körülbelül 30 százaléka nem német származású, és az országba érkező migránsoknak csupán a 2 százaléka tud valamennyire németül. Tehát nem az elit jön be, hanem rengeteg olyan ember jön be (…), akikre a modern német társadalomnak nincs szüksége – vélte. Tovább bonyolítja a helyzetet szerinte, hogy a volt keletnémet területeken a fő politikai kérdés a migráció, miközben ott alig vannak illegális bevándorlók, ezzel szemben a nyugati területeken – ahol a migránsok elsöprő többsége van – leginkább a környezetvédelem került előtérbe. Ez éppen fordítva kellene legyen – mondta Nógrádi György.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
szakértő ez szerencsétlen vén majom??? =))
RonaGyuri
@durbincs: takarodj haza csaú-huszár ahová való vagy! =))
Nessy
Nem tudom tudja e Nógrádi, hogy a "migraten" fogalomba a kelet európaiak is benne vannak?
kakaósbögre
ezek a fideszes szakértők annyira értenek mindenhez-is-,nem is értem miért nem mi vagyunk a világ vezető gazdasági,politikai hatalma.
tulipan
@durbincs: Te még mindig a szárnyasbetéteken gyakorolod a hitleri karlendítést - gondoljod talán ez különb ? globálisa hülye, örök szarkeverő narancsos seggnyaló, agyatlan, pisis Félfarok??: azt még téged is abortálták,fél év után ? azt' mond mán, nálatok 1000km-re hol tanyáztok, azokban a ploesti a bányába,- mindenképpen ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.