Ismét terhes lehet Cambridge hercegnéje, Kate Middleton, aki egy igen furcsa dologgal adta a világ tudtára mindhárom gyermeke születése előtt, hogy babát vár. Katalin hercegné hasonlóan tett most is, ez az aprócska lépése pedig a híresztelések szerint gyanúra ad okot.

Újabb royalbaby érkezik? Katalin hercegnő nagyon furcsán jelezhette, hogy ismét terhes

Egyszerű dologgal utalhatott ő és Vilmos herceg negyedik gyermekének érkezésére Katalin hercegné. A brit királyi család mindegyik csemetéjét nagyon izgatottan várják szerte a világon, a háromgyermekes anyuka pedig újra lázba hozta a szemfüles rajongókat. Kate Middleton ugyanis pontosan azt tette, amit korábban minden terhessége előtt – írja a Daily Star.

Cambridge hercegnéjét két héttel ezelőtt, amikor kislányát, Saroltát kísérte el az iskolába annak első napján, a lesifotósok új frizurával kapták lencsevégre. A rajongóknak elég volt ennyi ahhoz, hogy spekulálni kezdjenek, ugyanis Katalin hercegné mindhárom várandósságának bejelentése előtt kicsit stílust váltott, ami a haját illeti, persze nem drasztikusan.

Annak idején hét héttel azelőtt, hogy bejelentették volna első gyermekük, György herceg érkezését, Kate Middleton szintén frizurát váltott. Pontosan ugyanígy tett akkor is, amikor a kis Lajos herceggel volt várandós – vagyis pont hét hetet várt – és Sarolta esetében is hasonlóan történt.

"Rengeteg nőhöz hasonlóan, Katalin is fodrászhoz megy, amikor babát vár, jóllehet a frizuráján nem változtat drasztikusan" – mondta Judi James testbeszéd szakértő, aki szerint a hercegné új hajszínével sokkal divatosabban festett, mint valaha és sokkal felfrissültebbnek is tűnt.

Ráadásul nem olyan túl régen akkor is lencsevégre kapták őt, amikor a pocakját simogatta.

Egyesek pedig már fogadásokat is tettek arra, hogy Vilmosnak és Katalinnak 2020-ban babájuk születik.

Forrás: Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nálunk a pelenka dobálás a mexokott főúri körökben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.