Soha nem nőtt még ilyen kevéssé az Ausztriában dolgozók száma 12 hónap alatt, mint most. Úgy tűnik, mintha csúnya recesszió kezdődne – írja a Privátbankár.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tényleg ennyire kell igazodni?

már a nyilvánvalót is árnyalni, szó szerint nyalni igyekeznek

Egy újabb elképesztő példája a bugyuta parasztvakításnak. Megolvasták az osztrák adatokat és azt találták, hogy „Soha nem nőtt még ilyen kevéssé az Ausztriában dolgozók száma 12 hónap alatt, mint most.”. Ráadásul „Augusztusban 100 406 magyar állampolgár dolgozott Ausztriában, ez 1043 fővel kevesebb az egy hónappal korábbi rekordszintnél”, ami azért is külön érdekes, mert augusztusban, a turisztikai főszezonban történt.
Nos a derék matyar média azonnal előállt a megoldással: „A jelenség hátterében állhat a hazai bérek növekedése”!
Kár, hogy az adatok következő sorában az olvasható, hogy: „Az Österreich Werbung nevű, turizmussal foglalkozó oldal szerint augusztusban 42 ezer fővel csökkent az alkalmazottak száma júliushoz képest”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.