A 11 éves kislányt erőszakkal tuszkolták be egy gépkocsiba és az elrablása után fél órával már nem élt. A  tettes öngyilkosságot követett el.

Öngyilkos lett a 46 éves holland férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolta a 11 éves román kislányt. Johannes V. hazatérése után frontálisan ütközött egy kamionnal. A rendőrség szerint a férfi szándékosan hajtott bele a teherautóba.

A holland rendőrség arról tájékoztatta a román hatóságokat, hogy a férfit évek óta megfigyelés alatt tartották. A határrendészet szerint Johannes V. 2016 óta négyszer ment Romániába, általában csak pár napra, legtovább 2017-ben maradt, csaknem egy hétig, de korábbi látogatásainak célja még nem ismert.

Öngyilkos lett a  román kislány gyilkosa

A Transindex szerint a férfit korábban már elítélték szexuális bűncselekményekért, a romániai ügyészek a letartóztatását kérték, miután pedig a holland hatóságok is keresni kezdték, öngyilkos lett. A nyomozók szerint a pedofil valószínűleg egyedül hajtotta végre a kislány elrablását. A Dâmboviţa megyei falut „vadászterületként” járta körbe a bérelt autóval.

Közben a román legfőbb ügyészség átvette a vasárnap holtan talált 11 éves kislány ügyét. A holland hatóságok továbbra is készek mindenben együttműködni.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(maszol.ro)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
De ha már évek óta tudott a rendőrség a pedofil hajlamairól sőt már büntetve is volt érte miért engedik, hogy kódorogjon szerte a világban ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.