Vidám, hangulatos két hétnek nézünk elébe. Tegnap előkerült egy hangfelvétel, amelyen Karácsony Gergely sikeres politikai harakirit követett el. Státusza innentől: közéleti zombi. Ám az érintett egyelőre nem tud erről, és hatalmas öntudattal kezdte meg botorkálását a tarka gereblyemezőn, miként a Böszme. Ugyanakkor a veszély még nem múlt el: a budapestiek egy nem elhanyagolható része akkor is rászavazna, ha október 13-ig a szoci maffia elásná őt. Másrészt a helyzet azért is veszedelmes, mert ha Gergely túl látványosan lépdel a gereblyékre, esetleg halálra röhögjük magunkat… Pár nap és ráfordulunk az önkormányzati kampány utolsó két hetére. Mikor kövessen el rituális szeppukut egy valamirevaló főpolgármester-jelölt, ha nem ilyenkor? Nézzük az elhíresült Karácsony-vallomás legfontosabb tételmondatait! Beszélgetőpartnere azon kérdésére, megfenyegette-e a családját a zuglói főszocialista, Tóth Csaba, azt felelte: Ne viccelj, hát többször. Ezek nagyon súlyos történetek. A...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Gondolom a lakájmédia most magát is leszopja úgy igyekeznek.
bencemacska
A pesti stricik készítette a és "dolgozta át" a titkosszolgálati hangfelvételt?
Még az sem gyanús, hogy Karácsony nem ismeri fel a vele "beszélgető" hangját?
Ha annyi gerinc lenne az illetőben, mint egy meztelen csigában, vállalná a nevét és a véleményét nyíltan!
De majd kibújik a szög a zsákból, amikor megkapja a több milliós havi fixét!!! / mint az őszödi tolvaj!/
tulipan
Nagyon reszkettek,mi? Azért ez az pofátlan PROPAGANDA!!! Hahaha
tulipan
@durbincs: @durbincs: Mi a hézag, te állandó, narancsos seggnyaló, ezért ótvaros lóganyépofájú, kényszervizelt, tompaayú, román Félfarok: Há' már megint lebuktál,leszerepeltél, nyilvánosan, nyalás közben, valaki videora vette az "aktust"? te kölniviztől bűzlő, rúzsos férfi ? Ezután, oszt' megint napokig bujkáltál ? azt most meg Abortálsz ? agy nélkül, intellektuálisan teljesen kiapadva? azt a miniröfüddel meg mi van ? működi még egyáltalán ? nálatok ott, Ploestiben, a bányák vidékén, a gyülekezet papjának?+csak a hivek zaklatása+hágása a zabigyerekcsinálása,az Isteni küldetése? Elvégre te már régen, a narancsos Sátánt Szolgálod ? Azt mondjad mán meg , ugyan melyik Ploestibel bányásholliwood volt az otthonod?: Anyád ott tartott fenn, helyi-bányás vizeldét, te voltál a pnzbeszedője, nőttél fel a sok hasonló szerencsétlen között?? 1000km-re innen, ezért-ronda romány ákkcentussal, pár marék banyiért ? ABBAN a narancsos Idiotikában-abnormáliában ,ahol ez a rettenet sok pokoli bün-teljesen természetes ? söt dicséretes ?Azt mert te csak 1 abortált geci bányamaradvány vagy? 1 intelektuálisan tök agyatlanul kiapadt, lokális kis román hülyék egyike ? Iszod is a HUGYODAT?? te tompa, szétrepedtagyú, röftelen - má igaszságügyi szakértő is vagy? na persze, aktuálisan a ploesti legmélyebb bányáiban lent ? Te AGYATLAN, szerencsétlen, tök bolond, iskolázatlan román, kripli, aki csak azt a buja ECHO Tv-t vagy KÉPES BÁMULNI!!! Gondolom, ez a szokás, nálatok, ott a Ploesti bánya-Holiwodban?
th
Nessy
ma már ennél jobb összevágott felvételt lehet készíteni számítógépes programmal! Az egész felvétel dadog, torzít, helyenként összefüggéstelen! Legközelebb keressenek egy jobb programot, és egy jobb informatikust! Ennél már sokkal jobb felvételek vannak, amivel még pénzt is lehet kicsalni gyanútlan ügyféltől! Igaz, azt mesterséges intelligencia készíti, nem pancserek!
tulipan
@simmering73: Nézz ide! Már annyira bele vannak bolondulva a vesztés miatti nagy RETTEGÉSBE, hogy azt sem tudják, mi is karattyoljanak!!! Hahahahaha :D
hvg.hu/itthon/20190927_Oriasi_baki_a_Tv2n_osszekutyultak_kivel_jarassak_le_Karacsony_Gergelyt?s=hk
tulipan
@durbincs: Te vérhúgyos töbiás! Mi a hézag, te állandó, sötét román, narancsos seggnyaló, osztán még, ótvaros lóganyépofájú, állandóan húgyszagú, kényszervizelt, tompaagyú, Félfarok? Há' már megint lebuktál,leszerepeltél, nyilvánosan, csoportos nyalás közben, valaki videora vette az "aktust"? te kölniviztől bűzlő, rúzsos férfi ? Ezután, oszt' megint napokig bujkáltál ? azt most meg Abortálsz ? agy nélkül, intellektuálisan teljesen kiapadva? azt a miniröfüddel meg mi van ? működi még egyáltalán ? nálatok ott, Ploestiben, a bányák vidékén, a gyülekezet papjának?+csak a hivek zaklatása+hágása a zabigyerekcsinálása,az Isteni küldetése? Elvégre te már régen, a narancsos Sátánt Szolgálod ? Azt mondjad mán meg , ugyan melyik Ploestibel bányásholliwood volt az otthonod?: Anyád ott tartott fenn, helyi-bányás vizeldét, te voltál a pnzbeszedője, nőttél fel a sok hasonló szerencsétlen között?? 1000km-re innen, ezért-ronda romány ákkcentussal, pár marék banyiért ? ABBAN a narancsos Idiotikában-abnormáliában ,ahol ez a rettenet sok pokoli bün-teljesen természetes ? söt dicséretes ?Azt mert te csak 1 abortált geci bányamaradvány vagy? 1 intelektuálisan tök agyatlanul kiapadt, lokális kis román hülyék egyike ? Iszod is a HUGYODAT?? te tompa, szétrepedt, vizenyős agyú? röftelenként, - má igaúzságügyi szakértő is vagy? na persze, aktuálisan a ploesti legmélyebb bányáiban lent ? Te AGYATLAN, szerencsétlen, tök bolond, iskolázatlan román, kripli, aki csak azt a buja ECHO Tv-t vagy KÉPES BÁMULNI!!! Gondolom, ez a szokás, nálatok, ott a Ploesti bánya-Holiwodban? te rémséges, román Ákkcentusos Klón Csürhe ?
Nessy
@durbincs: Ide figyelj durbincs! Nagyon unom már ezt az állandó nick felsorolásodat, amikor jó páran nem is reagálunk a beírásaidra, mert értelmetlen, és felesleges ! Arról nem is beszélve, hogy ugyanazokat az értelmetlen szavakat szajkózod, mint egy öreg lemez, amin elakadt a tű!
Lehet, hogy téged ez szórakoztat, engem speciel már untat!
Macskaszem
@durbincs: A fitymasz már az élő halottaktól is retteg? Ha milliárdokat ölnek bele egy élő halott elleni kampányba, akkor teljesen zakkantak, menjenek a gazdájukkal Grazba.
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te vérhúgyos töbiás! Mi a hézag, te állandó, sötét román, narancsos seggnyaló, osztán még, ótvaros lóganyépofájú, állandóan húgyszagú, kényszervizelt, tompaagyú, Félfarok? Há' már megint lebuktál,leszerepeltél, nyilvánosan, csoportos nyalás közben, valaki videora vette az "aktust"? te kölniviztől bűzlő, rúzsos férfi ? Ezután, oszt' megint napokig bujkáltál ? azt most meg Abortálsz ? agy nélkül, intellektuálisan teljesen kiapadva? azt a miniröfüddel meg mi van ? működi még egyáltalán ? nálatok ott, Ploestiben, a bányák vidékén, a gyülekezet papjának?+csak a hivek zaklatása+hágása a zabigyerekcsinálása,az Isteni küldetése? Elvégre te már régen, a narancsos Sátánt Szolgálod ? Azt mondjad mán meg , ugyan melyik Ploestibel bányásholliwood volt az otthonod?: Anyád ott tartott fenn, helyi-bányás vizeldét, te voltál a pnzbeszedője, nőttél fel a sok hasonló szerencsétlen között?? 1000km-re innen, ezért-ronda romány ákkcentussal, pár marék banyiért ? ABBAN a narancsos Idiotikában-abnormáliában ,ahol ez a rettenet sok pokoli bün-teljesen természetes ? söt dicséretes ?Azt mert te csak 1 abortált geci bányamaradvány vagy? 1 intelektuálisan tök agyatlanul kiapadt, lokális kis román hülyék egyike ? Iszod is a HUGYODAT?? te tompa, szétrepedt, vizenyős agyú? röftelenként, - má igaúzságügyi szakértő is vagy? na persze, aktuálisan a ploesti legmélyebb bányáiban lent ? Te AGYATLAN, szerencsétlen, tök bolond, iskolázatlan román, kripli, aki csak azt a buja ECHO Tv-t vagy KÉPES BÁMULNI!!! Gondolom, ez a szokás, nálatok, ott a Ploesti bánya-Holiwodban? te rémséges, román Ákkcentusos Klón Csürhe ? Ploestitől 1000 km-re lóg ki, az a bűzös, elfeketedett szaros nyelved?
Eriksson
@Nessy: Most nem azért, de durbincs éppen tükröt mutat ilyenkor. El kellene gondolkodnia a kedves egybegyűlteknek, hogy van-e értelme a vég nélküli gyalázkodásnak, gyűlölködésnek. Hogy van-e egyetlen értelmes eszmecsere egy-egy témával kapcsolatban? Egyrészt az általános szerecsenmosdatásnak, másrészt az acsarkodásnak mi értelme van?
tulipan
@Eriksson: A számára is tök értelmetlen lefetyelése, a románnal kevert acsarkodása, az lenne a "tükör" te barom???
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@durbincs: Inkább csinálj magadnak egy másik testvért!Anyádnak hadd szaporodjanak hülye kölykei!
Nessy
@Eriksson: Miután igyekeztem mindig emberi módon, sohasem "gyűlölködve, és acsarkodva" kommunikálni durbinccsal, de már régebben feladtam, ezért irritál ez az ostoba névsor mániája.
Már csak azért sem veszem magamra a véleményedet, mert nem szokásom gorombáskodni, személyeskedni, normális stílusban szoktam leírni a saját véleményemet. Nem vitatom, hogy nem éppen kormánypárti esetenként, de nem libsizek, liberálfasiztázok, és a többi Bayer stílusban leírt szöveget most ne említsem. Viszont mikor a saját bőrömön tapasztalt tények, és a kormányinfon közöltek kissé távol esnek egymástól, arról csak lehet egyéni véleményem?
tulipan
@durbincs:Te vérhúgyos töbiás! Mi a hézag, te állandó, sötét román, narancsos seggnyaló, osztán még, ótvaros lóganyépofájú, állandóan húgyszagú, kényszervizelt, tompaagyú, Félfarok? Há' már megint lebuktál,leszerepeltél, nyilvánosan, csoportos nyalás közben, valaki videora vette az "aktust"? te kölniviztől bűzlő, rúzsos férfi ? Ezután, oszt' megint napokig bujkáltál ? azt most meg Abortálsz ? agy nélkül, intellektuálisan teljesen kiapadva? azt a miniröfüddel meg mi van ? működi még egyáltalán ? nálatok ott, Ploestiben, a bányák vidékén, a gyülekezet papjának?+csak a hivek zaklatása+hágása a zabigyerekcsinálása,az Isteni küldetése? Elvégre te már régen, a narancsos Sátánt Szolgálod ? Azt mondjad mán meg , ugyan melyik Ploestibel bányásholliwood volt az otthonod?: Anyád ott tartott fenn, helyi-bányás vizeldét, te voltál a pnzbeszedője, nőttél fel a sok hasonló szerencsétlen között?? 1000km-re innen, ezért-ronda romány ákkcentussal, pár marék banyiért ? ABBAN a narancsos Idiotikában-abnormáliában ,ahol ez a rettenet sok pokoli bün-teljesen természetes ? söt dicséretes ?Azt mert te csak 1 abortált geci bányamaradvány vagy? 1 intelektuálisan tök agyatlanul kiapadt, lokális kis román hülyék egyike ? Iszod is a HUGYODAT?? te tompa, szétrepedt, vizenyős agyú? röftelenként, - má igaúzságügyi szakértő is vagy? na persze, aktuálisan a ploesti legmélyebb bányáiban lent ? Te AGYATLAN, szerencsétlen, tök bolond, iskolázatlan román, kripli, aki csak azt a buja ECHO Tv-t vagy KÉPES BÁMULNI!!! Gondolom, ez a szokás, nálatok, ott a Ploesti bánya-Holiwodban? te rémséges, román Ákkcentusos Klón Csürhe ? Ploestitől 1000 km-re lóg ki, az a bűzös, elfeketedett szaros nyelved?
Eriksson
@Nessy: Bocsi, a véleményem nem konkrétan rád vonatkozik, hanem úgy általában. Te írtad azt, hogy eleged van durbincsból, holott ezt ugyanúgy fel lehet róni itt szinte bárkire. Színvonaltalan, felesleges, gyűlölködő beírások sora.

Hogy lehet-e egyéni véleményed? Hát hogyne! Kulturált véleményt én magam is szívesen olvasok. Viszont ha nekem van kulturált egyéni véleményem, akkor legjobb esetben lebarmoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.