Miközben az orosz politika rendszer élén Vlagyimir Putyin államfővel megingathatatlannak látszik, az orosz elitben az erjedés jelei mutatkoznak: egyesek olyan nyilatkozatokat tesznek, amelyekkel mintha az elnök utódának pozíciójára kacsintgatnának.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Át kell gondoljuk a vélekedésünket

Az oroszok már a Putyin utáni időszakra készülnek

Sokan vélekedtünk úgy, hogy a retardált dagadt törpe – ahogy annyim másban is a reális kép ismeret nélkül: sem politikai, sem gazdasági sem pedig hadi potenciálunk sincs – Putyint próbálja majmolni. Azzal is vicceltük, hogy már készül a dácsája Moszkva környékén. Most azonban azt kell mondjam megváltozott a helyzete. Orbán a fityesz kongresszusán triumfál és közben teli pofával fenyegetőzik: amit eddig művelt az országgal az kis-miska ahhoz képest, ami ezután következik. Fenyegetőzik, mert megteheti, mert hagyjuk neki!
Mindeközben a nem is annyira távoli Oroszországban a Cár-atyuska képe repedezik. Mark Galeotti politológus, akinek cikke a Moscow Timeson jelent meg, szerinte „hatalmi vita indult az elit felső köreiben. Ez azt mutatja, hogy a versengő lobbizás immár politikai alternatívák kialakulásához vezethet, miután maga Vlagyimir Putyin államfő nem akarja vagy nem tudja megválaszolni az ország problémáit.”!
Lehet az Alcsút környéki építkezések neki szolnak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.